Польща передала на Хмельниччину 20 тонн гумдопомоги

Польща передала на Хмельниччину 20 тонн гумдопомоги
Фото - із сайту Хмельницької обласної ради
  • Надіслали засоби особистої гігієни, продукти харчування, ліки, одяг та взуття.

Із дружньої Польщі на Хмельниччину прибув черговий вантаж із гуманітарною допомогою. Його передали з двох міст - Кракова та Торуня Куявсько-Поморського воєводства. 

Поляки надіслали різноманітні засоби особистої гігієни, великий асортимент продуктів харчування та медикаментів, а також одяг та взуття. Вантаж важить 20 тонн, зазначають у Хмельницькій обласній раді. 

Попри складнощі з логістикою, волонтери доставили його до гуманітарного штабу обласної ради. Перші дві партії провізії поляки привезли до польсько-українського кордону, а звідти вже вантажівками довозили вантаж до Хмельницького.

Відео дня

“Отримана допомога є своєчасною і необхідною для внутрішньо-переміщених осіб, які постійно звертаються до Центру видачі гуманітарної допомоги при обласній раді. Весь процес доставки і видачі є публічним і відкритим”, - підкреслює Олена Лещишина, керуюча справами виконавчого апарату обласної ради. 

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (103)
  • Lyudmyla Otsyshena

    Дав би Бог щоб це була правда. ЩРБ ЦЕ ВСЕ ПОПАЛА ВОЇНАМ І ПОДИВИТИСЯ ЩО ВОНИ ЩОСЬ МАЮТЬ ЇСТИ,А НЕ ЇДЯТЬ КАРТОШКУ ЯКУ САМІ ДАРАТЬ НА ВОГНІ.МОЖЕ ТУШОНОЧКИ ЇМ БИ.
  • Валерий Куровский

    А волонтери вiд мiськоï ради розкрадуть.
  • Александр Давиденко

    Может пора уже прекратить возить?
  • Мария Степура

    Все комментарии правдивые,задумайтесь.Почему нет контроля,а.?

keyboard_arrow_up