Померла хмельницька спортсменка Юлія Лясота

Померла хмельницька спортсменка Юлія Лясота
Фото із сторінки дівчини у Фейсбук.
  • Серце 33-річної дівчини зупинилося сьогодні, 24 квітня.
  • В Юлії залишився 11-річний син та мама.

Юлія Лясота - успішна хмельницька спортсменка з непростою долею. Квітень для її родини видався дуже важким. 8 квітня на Сході загинув батько дівчини Микола Неживий. З ним попрощалися на майдані Незалежності у Хмельницькому.

Нелегкий період в житті продовжився для неї в лікарні. Юлія була у критичному стані з діагнозом “тромбоз печінкових вен”. Вона перебувала в реанімаційному відділенні Хмельницької міської лікарні. Рідні та близькі оголосили про збір допомоги для Юлії. Небайдужі здали кров для дівчини і перераховували кошти на її лікування.

Серце дівчини зупинилося зранку сьогодні, 24 квітня. В неї залишився 11-річний син та мама. Прощання з Юлією Лясотою заплановане на завтра, 25 квітня, в приміщенні ритуальної служби, що на Толстого, 5/1. Початок - 12:00.

Відео дня

Юлія Лясота неодноразово ставала призером як всеукраїнських, так і міжнародних змагань з боксу.

Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті та у Facebook, Telegram,  Instagram та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (37)
  • Максим

    Моя мама була даже хороша😭
  • Станіслава Домусілецька

    Царство небесне
  • Iryna Nechiporuk

    Співчуваю рідним.
  • Сергей Попович

    Нехай із Богом спочивае.🕯😢
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія 20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up