Пом'якшення карантину. Зеленський розповів, що відкриють з 22 травня

Пом'якшення карантину. Зеленський розповів, що відкриють з 22 травня
УНІАН
  • Президент Володимир Зеленський записав відеозвернення, у якому розповів про другий етап пом’якшення карантину, який планується з 22 травня. 

Запланований на 22 травня другий етап пом’якшення карантину стосуватиметься роботи готелів, спортивних змагань та ЗНО. Про це розповів Володимир Зеленський у відеозверненні 13 травня.

  • "Другий етап пом’якшення карантину планується на 22 травня. Він стосуватиметься, зокрема, спортивних змагань, роботи готелів, проведення ЗНО та іншого", - зауважив президент.

Також він наголосив про необхідність дотримання заходів безпеки і після пом'якшення карантину.

  • "Я знаю, що всі зараз не розуміють, яким буде літо. Як планувати відпустку, коли дозволять літаки, коли дозволять потяги. Коли знову запрацюють кінотеатри, пляжі та метро. Відповідь проста: все це залежить від нас з вами. Кожен наступний етап пом’якшення можливий тільки тоді, коли ми досягнемо конкретних показників. Зокрема, помірної кількості нових випадків захворювання та некритичного завантаження ліжок у лікарнях", - сказав Зеленський.

Відео дня

Нагадаємо, Кабмін дозволив громадянам збиратися у компанії до 8 осіб. Також можна сидіти по четверо за столиками на літніх терасах ресторанів і кав’ярень. Щоправда, слід дотримуватися дистанції щонайменше півтора метра.

Читайте також: Коли буде наступне послаблення карантину в Україні. У МОЗ назвали ймовірні дати

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up