Повалені дерева і зірвані дахи: що наробила негода на Хмельниччині

Повалені дерева і зірвані дахи: що наробила негода на Хмельниччині
Дерево на Кам'янецькій
  • Сильний вітер наробив шкоди на Хмельниччині. Як наслідок, повалені дерева, зірвані дахи і зламані біл-борди. 
  • Зараз рятувальники активно працюють над ліквідацією наслідків. Залучили 45 працівників та 14 одиниць техніки. 

 

Вже декілька днів на Хмельниччині вирує негода. Пориви вітру подекуди сягають більше 25 м/c. Буревій встиг наробити лиха. Лише за вчора, 10 березня, рятувальники неодноразово допомагали забирати повалені вітром дерева, зрізали пошкоджені біл-борди, а також демонтували аварійні балкони та допомагали закріпити зірвані дахи. 

Поблизу Кам’янця через вітер на дорогу впало дерево, яке перегородило рух транспорту. Така ж сама ситуація була і у Славуті, де вітер кинув дерево на проїжджу частину. А ось у Дунаївцях в магазину зірвало дах. Рятувальники допомогли закріпити конструкції перекриття. 

Відео дня

Не оминула негода і Хмельницький. На Кам'янецькій біля військового кладовища звалилось дерево. А на Тернопільській біля автошколи злетів біл-борд з політичною рекламою. На Гагаріна гілка впала на автомобіль. На щастя, ніхто не постраждав. 

Продовжує вирувати буревій і сьогодні, 11 березня. В області оголосили штормове попередження, адже визначили, що погодні умови є потенційно небезпечними. У Хмельницькому дерева вже падали на Тернопільській та Володимирській. Крім того, вітер періодично зриває лінії електропередач. 

- В основному наші підрозділи виїжджають на падіння дерев. Викликають рятувальників і тоді, як падають рекламні конструкції або зриває балкони чи дахи. Зараз по Хмельницькій області працює 14 одиниць техніки та 45 чоловік особового складу, - пояснює речник Головного управління ДСНС у Хмельницькій області Олександр Гулько. 

Вулиця Козацька. Фото @dtp_khm
Вулиця Козацька. Фото @dtp_khm
Стара Синява. Фото @dtp_khm
Вулиця Героїв Майдану. Фото @dtp_khm

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Letavica Nata

    У нас дома упала недостроенная стена. Ещё вчера. Сегодня катались по городу - уйма покрученых и упавших бордов, оборванные интернет провода в высотных домах...
    Не могу понять только одного - почему не огласили черезвычайную ситуацию?
    Зачем вывели детей в садики и школы, людей на работу. Ведь не факт что к вечеру не будет ещё  хуже.
  • Лиля Буряк

    ЗА МІСТОМ ТРАСА ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ ЯРМОЛИНЦІ ДО ДЕСЯТИ ПОВАЛЕНИХ ДЕРЕВ, АЛЕ ЖОДНОЇ СЛУЖБИ
  • Serhii Vintskevych

    на озерній 3 години немає світла
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:51 Хмельничанка опинилась у пастці у власній квартирі. Знадобилась допомога поліцейських 16:09 Холодно вночі і тепло вдень: прогноз погоди на Великдень на Хмельниччині 15:21 У Хмельницькій області оголошено надзвичайний рівень пожежної небезпеки 14:36 Складаємо великодній кошик: що обов'язково класти, а що під забороною освячення Від читача 17:44 Кіберполіція запрошує долучитись до проєкту Чатові ОНЛАЙН 13:51 На Хмельниччині поліція викрила псевдомінера. Йому загрожує в’язниця 13:02 СБУ закликає жителів Хмельниччини не відвідувати масових зібрань на Великдень 12:14 На пожежі у Хмельницькому знайшли тіло чоловіка 11:29 Тонули у смолі під палаючим сонцем: на Хмельниччині офіцер врятував цуценят (ФОТО) 10:38 Отримали остаточний вирок нападники, які катували та обікрали пенсіонерку 09:52 Від сьогодні змінюється позначення навчальних автівок 09:08 На Хмельниччині розкладатимуть вакцину від сказу для тварин: як вони виглядають 20:52 На Хмельниччині солістка відомого гурту зареєструвала авто 20:06 Закупнянський кар’єр на Хмельниччині приватизувала харківська компанія 19:24 Лікарня у Хмельницькому почала продавати електроенергію, яку виробила на даху 18:35 Зеленський вручив нагороди прикордонникам у Хмельницькому (ВІДЕО)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up