“Повертається, як бумеранг”: у Хмельницькому знову затримали кримінального авторитета з Молдови

“Повертається, як бумеранг”: у Хмельницькому знову затримали кримінального авторитета з Молдови
  • Чоловік має статус тюремного “наглядача”.
  • Він відомий у кримінальних колах Хмельниччини.
  • Сидів за крадіжки та наркотики.
  • Його неодноразово видворяли за межі України, але той повертається знову.

У Хмельницькому затримали громадянина Молдови Олександра Бєлінського. 38-річного чоловіка копи називають “кримінальним авторитетом”. У тюремних колах він відомий за прізвиськом “Молдован”. Його вже неодноразово з конвоєм та службовими псами депортували за межі України. Але незважаючи на це, чоловік знову і знову повертається до Хмельницького.

Справа в тому, що тут він має цивільну дружину та трьох дітей. Проживає в нашому місті понад 10 років. За цей час встиг добряче “засвітитися”. Олександр Бєлінський неодноразово потрапляв до в’язниці за продаж наркотиків та крадіжки. Перший раз відсидів - 3 роки. 

За даними ГУНП, у в’язниці чоловік отримав статус “наглядача”, а після виходу на волю став постачати ув’язненим наркотики просто до камер. Його знову затримали і дали ще три місяці. Крім цього зобов’язали покинути Україну через те, що він протермінував визначені межі можливого перебування на території нашої держави.

Відео дня

Видворяли за межі України гучно. До пункту пропуску "Могилів-Подільський" доставили особисто працівники кримінальної поліції. 

“Молдован” не мав права повертатися до країни ще 5 років. Однак 4 червня правоохоронці повідомили про чергове затримання і знову ж таки на території нашого регіону. Зловмиснику оголосили про підозру за ч. 1 ст.332-2 (Незаконне перетинання державного кордону) Кримінального кодексу України. Йому загрожувало  позбавлення волі на строк до 3 років. 

Наступного дня “Молдовану” обрали запобіжний захід. У суді правопорушник повідомив, що на території регіону вже кілька місяців. А кордон перетнув за кілька днів після депортації. 

Говорив, що зробив це, бо хотів побачити своїх дітей. У чоловіка їх троє: двоє синів та донька. Наймолодша ходить в перший клас і, за словами правопорушника, дуже сумувала за татом. Через це він і зважився на відповідний вчинок.

Тоді прокурор клопотав про тримання під вартою, але суд відпустив Бєлінського під цілодобовий домашній арешт. Дото го ж на чоловіка одягнули електронний браслет.

Сьогодні, 9 жовтня, правоохоронці виклали на своїй сторінці у Facebook допис про чергове затримання “Молдована”. Спіймали його неподалік Хмельницького. Також повідомили, що Олександр Бєлінський порушив умови домашнього арешту і з 15 липня перебував у розшуку. На суд по справі, він не з’явився та не виходив на контакт з правоохоронцями. 

Чому його не відслідкували за електронним браслетом на нозі - невідомо. Правоохоронці зазначають, що, ймовірно, “Молдован” його просто зняв. Тепер нелегала доставлять до суду для взяття його під варту. 

У прес-службі СБУ у Хмельницькій області повідомляють, що прокурор клопотатиме про взяття “Молдована” під варту. 

Читайте також:

Кримінальний авторитет “Молдован” має трьох дітей у Хмельницькому. Його можуть депортувати

У Хмельницькому затримали кримінального авторитета "Молдована", якого депортували з України

Кримінальний авторитет "Молдован" попався у Хмельницькому

Кримінального авторитета, який "промишляв" у Хмельницькому, депортували з країни

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up