Пожежа біля АЗС під Хмельницьким: автомобіль спалахнув після заправки газом

Пожежа біля АЗС під Хмельницьким: автомобіль спалахнув після заправки газом
Фото ілюстративне
  • ВАЗ від'їхав від АЗС на кілька метрів і неочікувано почав горіти. Виявилося, що спалахнула газоповітряна суміш в салоні авто.

Інцидент стався 22 вересня поблизу села Ружичанка, поблизу АЗС "Авіас". Там просто посеред дороги спалахнув ВАЗ 21099. Як повідомили у Головному Управлінні ДСНС області, загоряння сталося невдовзі після того як автомобіль заправився газом. І як уточняють, пожежа виникла саме через спалах газоповітряної суміші в салоні авто. 

На щастя, рятувальникам вдалося запобігти розповсюдженню вогню. Інформації про постраждалих немає.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Виктор Евков

    Скоріше за все жигуль був старий і на ньому 2 гбо. Рукожопі газовщики ставлят електро клапан на бензо провід вже після бензонасоса (а повинен ставитись перед бензо насосом, діафрагма НЕ пересихає!!!). При тому, що бензонасос механічний, і качає постійно, накачує тиск і просто вириває бензо шланг, або штуцер бензонасоса (постійна проблема вазів) бензин починає розлітатись по всьому моторному відсіку, де попадає на розкалений вихлопний колектор і спалахує. Це не проблема ГБО і заправок до повного балону. Це проблема безмозглих, рукожопих газовиків!!!!
  • Lesia Medvediuk Gutsal

    Скоріше за все, що сама система була несправна. Але вже не раз бачила таку ситуацію, коли заправляють «до повного» і заправники задувають той газ поки тому балону очі не вилізуть, не закінчують тоді, коли балон лише починає гудіти, а ще заправляють декілька хвилин довше. Буває, що поки не скажеш вистачить, то так і дують. Яка система витримає
  • Серёга Бабич

    Газ газом, але на заправках великі вогнегасники є і працівники мають вміти ними користуватись.
  • Олександр Садовець

    Причом тут газ
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:38 150 вулиць без світла: графік відключення на тиждень у Хмельницькому 16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up