Пожежа під Хмельницьким: майже вщент згорів будинок (ФОТО, ВІДЕО)

Пожежа під Хмельницьким: майже вщент згорів будинок  (ФОТО, ВІДЕО)
Фото - ГУ ДСНС у Хмельницькій області
  • Рятувальники гасили пожежу у Лісових Гринівцях.
  • Там майже вщент згорів будинок у 350 «квадратів».

Вчора ввечері, 20 січня, рятувальники отримали виклик на пожежу у Лісових Гринівцях, що в Хмельницькому районі. Близько 22:00 на «Службу порятунку» повідомили, що горить житловий будинок. На місце події виїхали підрозділи хмельницького гарнізону надзвичайників, а також Лісовогринівецька аварійно-рятувальна служба.

З'ясувалось, що палає житловий будинок з прибудованим гаражем на площі у 350 квадратних метрів. Про це повідомляють у Державній службі з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області.

Відео дня

Як додають у ДСНС, швидкому поширенню полум’я сприяли такі фактори: дерев’яні конструкції перекриття, утеплення будинку горючими матеріалами (пінопластом) і те, що про загорання повідомили надто пізно.

Пожежу вдалось повністю ліквідувати лише близько 22:44. Всього вогонь гасили 22 надзвичайники на 6 одиницях пожежно-рятувальної техніки.

Наразі інших деталей події не повідомляють Причину загорання мають з’ясувати фахівці.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Галина Смолина

    Велика біда але я так думаю що цей будинок не якогось бідняка

    Юля Боскар reply Галина Смолина

    Галина Смолина Ну так що  якщо людина працювала на цей будинок все життя звідки ви знаете і не вам судити . Перше

    Читач83 reply Галина Смолина

    А ви заробять ці гроші,вкладіть пів життя і загубіть все за годину....
    Власник не є депутатом  чи якимось корупціонером,а звичайна людина,яка заробила гроші важкою працею.....
  • Алина Нуцаль

    Яка біда для людей.🤦‍♀️
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:22 Смертельна ДТП у Старокостянтинові: водій врізався у дерево 09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up