Працівник заводу в Хмельницькому підтримував політику кремля

Працівник заводу в Хмельницькому підтримував політику кремля
  • Працівника державного підприємства викрила СБУ.
  • Він розміщував антиукраїнський контент в “Однокласниках”.

СБУ викрила прихильника росії в Хмельницькому. Це працівник одного з заводів міста. У Службі безпеки України повідомляють, що він пропагував прокремлівські наративи у забороненій мережі - “Однокласники”.

Чоловік розміщував дописи з виправданням російської агресії та дискредитацією українських військових. Він зазначав, що росія діє адекватно і законно. Мовляв, Україна “8 років бомбила Донбас” і “укрофашисти” не виконували Мінських угод.

Під час проведення слідчих дій правоохоронці вилучили у помешканні агітатора комп’ютерну техніку та мобільні термінали, які він використовував для розповсюдження антиукраїнського контенту.

Відео дня

На підставі зібраних доказів йому повідомили про підозру у поширенні матеріалів, у яких міститься публічне заперечення здійснення збройної агресії проти України, встановлення та утвердження тимчасової окупації частини території України. Тобто у вчиненні злочину, передбаченого ст. 111-1 Кримінального кодексу України.

Викриття протиправної діяльності здійснили співробітники СБУ у Хмельницькій області за процесуального керівництва обласної прокуратури.

Читайте також: У мережі поширюють фейк про зберігання зброї на Хмельницькій АЕС

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (8)
  • жмышок жмышенко

    Хмельницкий задыхается от нарколыг. В районе того же Новатора вечно обдолбанные лежат землю греют. Но какой-то городской сумасшедший, который дрочит на сталина в одноклассниках среди таких же ущербов как и он сам - явно представляет угрозу намного больше.
  • 007

    І ще питання якщо соціальна сєть заборонена в Україні, то якого хрена в ній є можливість щось писати!!!! Вона ж заборонена
  • Людмила Крук

    Де морда?
  • Читач47

    Чесно кажучи, СБУ мабуть роботи взагалі немає, якшо займається таким дрібязком. Ну на що впливає те, що хтось у заборонених в Україні соцмережах, які відвідує максимум 1-5% населення (або навіть ще менше) України зробив якийсь репост, лайкнув або навіть розмістив репост?

keyboard_arrow_up