Прем'єр Гройсман відвідав Хмельниччину: де побував і що говорив

Прем'єр Гройсман відвідав Хмельниччину: де побував і що говорив
  • З робочим візитом сьогодні, 4 жовтня, на Хмельниччину приїхав прем'єр Володимир Гройсман. 
  • Він поїхав на «тещин язик» поблизу Кам'янця, аби подивитись, як ремонтують небезпечний відрізок дороги. 
  • Як це було, бачили журналісти vsim.ua. 

За останній рік прем'єр-міністр Володимир Гройсман вже вдруге відвідав Хмельниччину. 31 травня він приїздив, аби подивитися? як ремонтують міжнародний коридор Go Highway, який має з'єднати Одесу і польське місто Гданськ. Сьогодні, 4 жовтня, Гройсман знову приїхав у Хмельницьку область з робочим візитом. У планах прем'єра було побачити, як ремонтують одну з найбільш небезпечних ділянок — так званий «тещин язик». 

Ділянка дороги «Житомир — Чернівці» на південний захід від Шатави має надзвичайно високу аварійність. Чимало ДТП на ній закінчувалися трагічно. Ділянка звивиста, крім того, їй притаманні перепади висот. 

Однак цього року з’явилася надія на зменшення аварійності. Уряд виділив понад 302 мільйони гривень на ремонт відрізку дороги «Житомир — Чернівці» у Хмельницькій області. Зокрема за ці кошти відремонтують і «тещин язик». Проїжджу частину мають розширити ще на одну смугу. Таким чином дорога тут матиме ширину 16 метрів.

Відео дня
Начальник служби автомобільних доріг у Хмельницькій області Петро Гнидюк розповідає Володимиру Гройсману про ремонт ділянки.

— Місце, у якому ми зараз знаходимося, було небезпечним, — сказав Володимир Гройсман. — Ми зараз будуємо дороги по всій країні. Питання безпеки на дорогах є дуже актуальним. Сьогодні я у Кам’янці-Подільському, щоб спільно з колегами провести координуючу нараду з питань безпеки дорожнього руху в Україні. У нас є ряд заходів, який передбачає те, що наше завдання єдине — знижувати кількість ДТП, знижувати смертність, кількість травмованих. І це можливо зробити конкретними заходами. Ми передбачаємо щороку біля 2,5 мільярдів на будівництво нових доріг. Для того, щоб не було можливості зіткнень, щоб були підвищені заходи безпеки на дорогах. От тільки на цій дорозі, на якій ми зараз знаходимось, за словами місцевих, приблизно до сотні загиблих кожного року від того, що ця дорога була надвузька, неправильно збудована. Вона була дуже аварійно небезпечна. А для людей життєво необхідна, тому що вони тут їздили. Зараз тут жодних смертей не стається. Це вже, я вважаю, величезна перемога. Тому наше завдання, поряд з тим, що ми будуємо сьогодні, формувати безпечне середовище для водіїв.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Vitaly Stepanuk

    Молодці «журналісти». Краще фото не могли знайти? Думаю, довго вишукували найгірший ракурс.
  • Вадим Миколайович

    Оце нарішав питань...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень 10:36 У хмельницькому центрі зайнятості є 336 вакансій (СПИСОК) 09:45 Через борги «Укрпошта» перестала розсилати листи судів Хмельницької області 20:48 Де в Хмельницькому не буде світла 23 квітня (АДРЕСИ) Від читача 12:08 РЕПЕРФУЗІЙНОМУ ЦЕНТРУ КНП «ХОССЦ» у м.Хмельницький – 3 роки! 20:21 Школярі з Хмельницького зустрілися з американським режисером та обговорили проблему булінгу 19:38 1,4 мільярда на сміття. Головне з інвестиційної програми «Спецкомунтрансу» 19:08 У Хмельницькому патрульні знайшли наркотики у пасажирки авто 18:23 Бійка у розважальному закладі Шепетівки закінчилась реанімацією 17:42 На Хмельниччині оголосили підозру чоловіку, який відрубав голову собаці 17:09 Зеленський вручив орден «Золота Зірка» дружині полеглого Героя Руслана Пруса 16:46 Померла 8-річна Каріна з Кам’янця. Рідним треба допомога photo_camera 16:16 За необережне вбивство двох лісівників житель Шепетівщини отримав вирок 15:41 У Хмельницькому не знайшли підозрюваного, який причетний до отруєння собак 15:16 Хмельницьку обласну службу зайнятості очолив новий керівник 14:46 У Симчишина найвища: рейтинг зарплат мерів сусідніх міст (ІНФОГРАФІКА) 14:21 На Хмельниччині викрили священника УПЦ МП, який вихваляв путіна перед вірянами 13:36 На Хмельниччині водій переконував суд, що прикидався п'яним перед поліцейськими 12:52 У Кам'янці на смерть збили пішохода 12:13 На Хмельниччині запустили ще один комплекс зважування вантажівок
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up