Прилавки хмельницьких супермаркетів рясніють новорічними прикрасами. Що і за скільки продають

Прилавки хмельницьких супермаркетів рясніють новорічними прикрасами. Що і за скільки продають
  • До Нового року залишилось ще більше місяця, а місцеві супермаркети вже продають іграшки, сувеніри, і звичайно ж, ялинки. 
  • Покупців поки небагато, але знайти для себе щось цікаве зможе навіть найвибагливіший. 
  • Що можна купити на новорічних ярмарках і за скільки, дізнавалися журналісти vsim.ua. 

Надворі хмельничан зустрічає похмура погода, а душа бажає свята. І хоч до зустрічі Нового року залишилось ще більше місяця, в хмельницьких супермаркетах прилавки вже переповнені іграшками та сувенірами. Продають і штучні ялинки та прикраси для них. Хмельничани можуть з головою поринути у передноворічну ейфорію. Журналісти vsim.ua побували у трьох супермаркетах і подивились, що там продають і за скільки. Відвідали "Сільпо", "Епіцентр" і "Таврію В". 

В кожному з магазинів пропонують купити штучну ялинку. Найменші мають висоту 40 сантиметрів і коштують від 60 гривень. Метрову можна придбати за 200 гривень. А от ті, що сягають 1,5 метра продають від 400 до 800 гривень. Найдорожче коштує 1500 гривень і має два метри у висоту. 

Відео дня

По-справжньому рясніють прилавки від різнокольорових новорічних кульок. На вибір пропонують і маленькі, і великі. Ціни стартують від 4 гривень за маленьку і від 10 гривень за велику. Купити можна і цілі набори. Обійдуться вони від 70 гривень і вище. 

Дощик на ялинку коштує по 10 гривень. А от святкові яскраві гірлянди можна придбати від 15 до 35 гривень. Все залежить від товщини гірлянди та її якості. 

М'які ялинкові прикраси та сувеніри продають не менше ніж за 40 гривень. Купити можна і ведмедиків, і янголів, і оленів. Їх можна як повісити на ялинку, так і використати для того, щоб прикрасити помешкання. 

Читайте також: У Хмельницькому готуються до Нового року. Які локації будуть в центрі міста

Ірина Федишин запалить новорічну ялинку в Хмельницькому

Декоративні Діди Морози коштують від 20 до 30 гривень
Дід Мороз, що світиться, коштує 90 гривень
Карнавальні шапки стартують від 15 до 30 гривень
Упаковка бенгальських вогнів коштує 40 гривень
Одна хлопушка обійдеться в 10 гривень
Дерев'яні ялинкові прикраси продають від 15 гривень
М'які іграшки стартують від 200 гривень

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура 18:37 На Хмельниччині засудили 18-річну дівчину, яка займалася шахрайством в інтернеті 18:06 На Хмельниччині будують 4 індустріальні парки: для чого це потрібно 17:33 У Хмельницькому попрощалися із захисником Олександром Перцем 17:01 Заморозки та вітер: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 16:34 Хмельничанка Дар’я створює для загиблих вічні букети. Найбільший зробила для полеглого чоловіка photo_camera 16:02 На Хмельниччині ексдиректор відшкодує 330 тисяч за незаконне звільнення працівників 15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up