«Прильотів по території області не було» - Гамалій

«Прильотів по території області не було» - Гамалій
Фото з відкритих джерел
  • На Хмельниччині зникло світло.
  • В Україні від обстрілів загинули десятеро людей.

Ворог 23 листопада укотре обстріляв ракетами територію України. Традиційно цілився в об’єкти критичної інфраструктури.

Загалом, констатує Командування Повітряних Сил ЗСУ, рашисти випустили близько 70 крилатих ракет Х-101/Х-555, «Калібр», 51 ракету знищено силами та засобами протиповітряної оборони.

Відео дня

Нагадаємо, повітряна тривога на Хмельниччині тривала від 13.10 до 15.13.

О 14.55 народний депутат Олексій Гончаренко  написав у соцмережах: «Хмельницька область – повідомляють про вибухи». Схожі сповіщення й з’явилися в соцмережах.

«Прильотів по території області не було», - сповістив у соцмрежах о 18.21 очільник обласної військової адміністрації Сергій Гамалій.

Але відключалося електропостачання та були від’єднані від мережі обидва енергоблоки ХАЕС.

«Зараз іде робота, аби відновити постачання електроенергії, - зазначив. - Але, на жаль, ситуація в мережі нестабільна».

 

Зазначимо, що внаслідок ворожих обстрілів 23 листопада в Україні запровадили аварійні відключення електроенергії. Ударів зазнали житлові будинки та ТЕЦ, ТЕС, електропідстанції у Києві, Київській, Вінницькій, Львівській та Запорізькій областях. Без світла Миколаїв та область, Запоріжжя та область, Хмельницький, Полтавщина, Одеса й низка інших міст. Зникло світло й у Молдові.

На найстрашніше, як повідомив голова Нацполіції Ігор Клименко в ефірі телемарафону, що загинули шемтеро українців, 36 – постраждали. Інформація оновлюється.

Ударів зазнали житлові будинки та ТЕЦ, ТЕС і електропідстанції у Києві, Київській, Вінницькій, Львівській та Запорізькій областях. Без світла Миколаїв та область, Запоріжжя та область, Хмельницький. Немає світла на Полтавщині, Одесі й низці інших міст.

Згодом міністр МВС Ленис Монастирський повідомив про загибель 10 людей.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up