Проникли на режимний об'єкт. Біля хмельницької телевежі затримали трьох молодиків

Проникли на режимний об'єкт. Біля хмельницької телевежі затримали трьох молодиків
  • Мету проникнення хлопців на режимний об’єкт наразі з'ясовують правоохоронці.

Вранці 14 березня на території хмельницької філії Концерну радіомовлення, радіозв’язку та телебачення проникли троє молодиків. Вони залізли на об’єкт через паркан. Щоправда, зробити це непомітно їм не вдалося, порушників побачив охоронець та одразу ж передав "тривожний сигнал" та викликав поліцію. 

Поліцейські прибули на місце та затримали зловмисників. Ними виявилися молодики віком 20, 21 та 24 років. Їх передали слідчо-оперативній групі для встановлення мети проникнення на режимний об’єкт. Про це повідомили в Управління поліції охорони в Хмельницькій області. 

У поліції наголошують, що хмельницька телевежа є стратегічним об’єктом з цілодобовою охороною. Вона вже не раз ставала об’єктом підкорення своєрідної вершини для любителів екстримального селфі чи руферів. Проте, окрім адреналіну та гарного фото, "любителі гострих відчуттів" отримують ще й дозу випромінювання, а також "зустріч" з працівниками поліції.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Читач93

    Уявляю собі який там вид відкривається
  • Віктор Ващук

    шукали мабуть куди Т2 під'єднати😄

    Артем Трешкін reply Віктор Ващук

    Мабуть тільки там буде ловити з антеною з підсилювачем. В мене вікна виходять на антену, і практично нічого не заважає, але антена з підсилювачем ловить всі канали тільки в певних позах.
  • Woddy Quier

    Ви що там стукнулись?
    "отримують ще й дозу випромінювання"

    Амелі reply Woddy Quier

    а ви думали...що все просто так??????
  • Остап

    Стратегічний об'єкт, що транслює 33 канал, ТВ7+ та УА Поділля?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:38 150 вулиць без світла: графік відключення на тиждень у Хмельницькому 16:41 У Хмельницькому затримали двох юнаків з наркотиками, – поліція 15:51 Кам’янчанин лаявся на стареньку матір і отримав за це вирок 15:03 На Хмельниччину “на щиті” повернулися четверо військових: хто вони Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 14:11 На Хмельниччині завершили сівбу цукрового буряка: скільки посіяли 13:22 На Хмельниччині рятувальники дістали кота із колодязя (ВІДЕО) 12:29 У Хмельницькому відбудеться забіг на підтримку «Сталевого кордону» 11:37 Працівники колонії на Хмельниччині знайшли «сюрприз» в помідорах 10:46 Розстріл поліцейських у сусідній Вінничині: поліція шукає нападників 09:58 На Хмельниччині за добу сталось три пожежі: що горіло 09:13 На Хмельниччині з 2022 року затримали 86 нелегалів з росії: що з ними зробили 21:02 На Хмельниччині запрацював регіональний офіс “Зроблено в Україні”: мета проєкту 20:26 Команда хмельницьких архітекторів перемогла у конкурсі на меморіал Героїв у Львові (ФОТО) 19:23 У Хмельницькому будинок культури незаконно перебував у приватній власності, – прокуратура
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up