Карантин у Хмельницькому: у мерії прийняли нові рішення (ОНОВЛЕНО)

Карантин у Хмельницькому: у мерії прийняли нові рішення (ОНОВЛЕНО)
  • Вранці в міській раді обговорили питання щодо протидії розповсюдження інфекції коронавірусу в місті.
  • Окрім громадського транспорту та ринків, відтепер дезінфікувати будуть і вулиці міста.

 

В Україні триває 4 доба карантину. Сьогодні, 16 березня, у Хмельницькому пройшло засідання оперативного штабу з протидії розповсюдження інфекції коронавірусу. Про це повідомили у пресслужбі міської ради.

Зокрема, під час засідання було прийнято такі рішення:

- всі масові заходи, навіть якщо чисельність людей не велика, переносяться на час, коли карантин буде відмінено.

Відео дня

- прийоми громадян посадовцями міської ради переводяться в телефонний режим.

- всі абонентські служби комунальних підприємств закриють.

- ЦНАП сьогодні,16 березня, працює до 15.00 з перервами, надалі, можливо, буде прийняте рішення про припинення його роботи на період карантину і переведення надання послуг в електронний режим.

- у місті продовжують дезінфікувати громадський транспорт та території ринків.

- від завтра, 17 березня, розпочинають дезінфекцію центральних вулиць міста.

- УМК розпочинає дезінфекцію багатоквартирних будинків.

Зазначимо, що це не увесь перелік рішень. Як зазначається, при потребі карантинні заходи будуть оперативно посилюватися. 

Водночас у міськраді не виключають, що вже сьогодні можуть прийняти рішення про закриття ринків, ТРЦ, розважальних закладів, тощо. Про це від імені мерії написали на офіційній сторінці у Фейсбук:

ОНОВЛЕНО: о 18:30 міський голова Хмельницького повідомив, що від завтра, 17 березня, у місті закривають торгові центри, магазини, ресторани та інші заклади. Це не стосується продуктових магазинів та ринків. Детальніше - ТУТ

Станом на 16 березня в Україні лабораторно підтверджено 5 випадків Covid-19

Читайте також: "Хмельницькводоканал" запроваджує обмеження через коронавірус.

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Roma Gavel

    Ринок закривають чи ні?
  • Наталья Горенюк

    Хоть щось роблять.Але зараз приїде велика кількість людей..І всіх не проконтролюєш.
  • Оксана Муляр

    Як саме будуть дезенфікувати вулиці міста?
  • Es fero

    Молодці. Не чекаємо як в Італії. Сидимо вдома хто може. за 2-3 неділі з голоду ніхто ще не вмирав. 2 пачки крупи і макарон і все ок. Екомномно і безпечно. Тому, що в країні мало тестів і ми не можемо знати, що насправді у нас з цим вірусом. Пишуть, що гроші теж вірус можуть тримати пару днів. Тому постійно мити руки або платити картками.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа в Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка Від читача 13:43 Правоохронці провели 23 обшуки, в результаті яких затримали всіх дев’ятьох учасників злочинної схеми разом з організатором. 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини 18:42 Бурлик, Миколаїв та Мокрицький: які відомі хмельничани зараз на фронті photo_camera 18:05 На Хмельниччині збільшився попит на перереєстрацію транспортних засобів 17:22 Вчителька з Хмельниччини отримала нагороду «Срібний щит» від поліцейських 16:54 Де і за скільки у Хмельницькому комфортно відпочити на свіжому повітрі та посмажити шашлик 16:37 У Кам’янець-Подільському районі на «тещиному язику» згоріло авто 15:54 Полеглих на війні захисників із Шепетівщини відзначили державними нагородами 15:09 На Шепетівщині поліцейські затримали молодика, який обікрав власного брата 14:23 У громаді на Хмельниччині замість пошкодженого обстрілом дитсадка побудують новий 13:40 Помідори та огірки: які ціни у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 13:17 На честь захисника Ростислава Остафійчука на Кам'янеччині відкрили меморіальну дошку 12:27 Рейтинг Opendatabot-2024: компанія «АТБ» увійшла до трійки найбільших роботодавців країни (новини компаній) 12:19 Через ремонт тепломережі Львівським шосе не їздитиме громадський транспорт 11:41 За добу шахраї виманили у мешканців Хмельниччини 230 тисяч гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up