Психіатричну лікарню у Шепетівському районі хочуть переобладнати в готель

Психіатричну лікарню у Шепетівському районі хочуть переобладнати в готель
Тут і далі фото з сайту "Прозорро. Продажі"
  • Мова йде про обласну психіатричну лікарню №2, яка знаходиться в Городищі. 

  • Фірма, яка володіє мережею готелів, готова заплатити за заклад майже 2 мільйони. 

Стару психлікарню на Хмельниччині можуть перетворити у готельний комплекс. Обласна психіатрична лікарня №2 в Шепетівському районі ліквідована ще з 2019 року. 

Лікувальний комплекс розташований у селі Городище Судилківської тергромади. Ще з серпня 2020 року його почали виставляти на торги.

Відео дня

Спершу стартова вартість майна медзакладу складала 3 783 640 гривень.Але після кількох невдалих аукціонів ціну знизили. Під час останніх торгів стало відомо, що фірма, яка володіє мережею готелів, готова заплатити за комплекс 1,89 мільйона гривень. Про це стало відомо зі  сайту “Прозорро.Продажі”.

Додамо, що психлікарня складається із цілого комплексу будівель. Майно колишнього медзакладу розташоване за двома адресами. За першою з них, Шкільною, 24, є такі об'єкти:

За другою адресою, Шкільною, 24А, є такі об'єкти:

Загальна площа приміщень становить понад 1 тисячу 391 квадратний метр. Вони збудовані 1973 року, мають задовільний стан, обладнані водопроводом, каналізацією та пожежною сигналізацією, електрифіковані.

Приміщення можуть використовуватися для проживання внутрішньо переміщених осіб та евакуйованих осіб. Додамо, що з серпня 2020-го було близько 15 спроб продати психлікарню. 

Цього разу на аукціон прийшов один учасник, який запропонував за будівлі 1,89 мільйона гривень. Мова йде про ТОВ “Сіті Хотелс Менеджмент”, яке володіє мережею готелів “Сіті Парк”, повідомляє Zagorodna.com

Нагадаємо, що раніше ми розповідали вам про найдорожче майно, яке минулого року продали через «Prozorro. Продажі». У лідерах було колишнє приміщення «Промінвестбанку» на Героїв Майдану у Хмельницькому. Купила його приватна фірма за понад 61 мільйон гривень. Повний рейтинг із 10 найдорожчих об’єктів переглядайте за посиланням.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (40)
  • Галина Поліщук

    Там було два відділення 3 і 5 чоловіче і жіноче  туди попасти тільки через територію манастира , .
    Краще зробили лікарню для поранених , чи реабіляційнийцентр ,щоб негон ли наших воїнів зодчого місця в інше
  • Lyudmyla Melnik

    Скількі людей дітей хворих аще скільки після страшноі війни но готель жах !!!
  • Валерий Дорогань

    Так это же красные построили....
  • Світлана Ромодан

    Це приміщення віддайте під лікарню яка була

keyboard_arrow_up