“Путін - х**ло!”, - Гамалій на погашенні нової марки від Укрпошти (ВІДЕО)

“Путін - х**ло!”, - Гамалій на погашенні нової марки від Укрпошти (ВІДЕО)
  • “ПТН ПНХ” - назва нової марки, яку випустила "Укрпошта" в річницю повномасштабного вторгнення. 
  • У Хмельницькому відбулося спецпогашення.
  • Дізнавайтеся про нову марку.

Ще одну “воєнну” марку "Укрпошта" випустила сьогодні, 24 лютого, у річницю повномасштабного вторгення росіян. “ПТН ПНХ” - саме така її назва. Спецпогашення відбулося за участі начальника Хмельницької ОВА Сергія Гамалія та директора філії Хмельницької дирекції АТ «Укрпошта» Миколи Громова. Під звуки штемпеля вони промовили - “Путін х**ло!” 

- Усі марки, які ми випускали раніше - пророчі. Такою буде і ця марка й невдовзі відбудеться те, що на ній написано, - додав Микола Громов.

Відео дня

На поштовому випуску марки - графіті всесвітньо відомого вуличного художника та політичного активіста Бенксі. Графіті з дзюдоїстом, відправленим в нокаут, художник намалював на стіні зруйнованого будинку у Бородянці на Київщині.

Микола Громов розповів, що тираж поштової марки складає 1,5 мільйона примірників або 250 тисяч маркових аркушів. Вартість такого – 180 гривень, з яких 42 гривні - це благодійний внесок. Тож кожен, хто придбає марку, стає учасником благодійного проєкту.

Крім того, до марок випущено конверт "Перший день", художній конверт, картку, а також тематичний світшот. Придбати поштовий випуск "ПТН ПНХ!" можна у відділеннях "Укрпошти" та на офіційних магазинах Укрпошти на маркетплейсах, від 24 лютого. 

Нагадаємо: першою маркою під час повномасштабного вторгнення, яку випустила Укрпошта, була - "Русскій воєнний корабель іді…" .  Її почали продавати у квітні. Тоді біля відділень пошти в Хмельницькому збиралися цілі черги. Марку купували й перепродавали за чималі кошти. 

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Читайте також: Перший день війни для хмельничан: пригадуємо новини за 24.02.2022

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • ХУСТ ЛЕНОВ

    Якась безкультурщина. Село і люди
  • читач34

    путін то х ло.беззаперечно, але це все, на що здатен наш голова ода? небо прикрили над нами, гамалій?
  • Anatoliy Slobodian

    ЦЕ ВОНИ В БАХМУТІ? ХЕРОЇ.
  • ЧитачЧитачів

    Буде Смілянському з чого зарплату лям в місяць платити.

keyboard_arrow_up