Ракетна атака на Хмельниччину: кількість постраждалих зросла

Ракетна атака на Хмельниччину: кількість постраждалих зросла
Фото ілюстративні. Колаж vsim.ua
  • Стало відомо про двох поранених.
  • Ще одну людину досі шукають.

Зранку 8 січня росія завдала масованого ракетного удару по українських містах. Цього разу ціллю ворога стали Хмельниччина, Дніпропетровщина та Запоріжжя. 

Ракети летіли через Хмельниччину на Захід. Але згодом розвернулись та атакували три міста — Хмельницький, Старокостянтинів і Шепетівку. 

В області пролунало 6 вибухів. Частина з них — в Хмельницькому. Внаслідок атаки загинули двоє чоловіків 1947 та 1964 років народження. Про це зранку повідомили в ОВА. 

Відео дня

Вже ввечері, о 20:37, опублікували оновлену інформацію про кількість постраждалих. За даними ОВА, внаслідок атаки також були поранені дві людини, які зараз перебувають на амбулаторному лікуванні.

Досі триває пошукова операція ще однієї людини, яка за попередньою інформацію мала бути на об’єкті, та з якою втрачений зв'язок. 

«Зазнала пошкоджень житлова забудова - в будинках вибито вікна, пошкоджені автомобілі, нежитлові приміщення. Впродовж дня працювали місцеві комісії для встановлення обсягу завданих пошкоджень, аби якнайшвидше відновити зруйноване», - додають в ОВА.

Читайте також: «Підлога рухалась під ногами». Як хмельничани відчули ранкову ракетну атаку

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Николай Кулина

    Знатоки,звертаюсь до вас,коли нерозумієтесь у справах  типу збиття шахедів чи ракет,то краще мовчіть і не пишіть різні нісенітниці.
  • смешной кипишной

    Люблять збивати над населеними пунктами,навколо поля а вони над містом збивають. Розповідають про якісь мобільні групи,а на ділі ці групи стоять постійно в одному місці і біля населених пунктів.
  • Гена Гена

    Навколо Старкона ППО молодці збивають все.  Питання,чому якщо летить на Хмельницький - завжди все долітає. Тут ППО немає чи як?
  • Gubska Anna

    🙏🙏🙏

keyboard_arrow_up