Ракетний обстріл Хмельниччини: що відомо

Ракетний обстріл Хмельниччини: що відомо
  • Вночі росіяни обстріляли північ області.
  • Це вже прокоментував керівник ОВА Сергій Гамалій.
  • Є інформація про місце та наслідки обстрілу в мережі.

Ввечері 28 квітня була оголошена повітряна тривога у більшості областей України. В цей час прилетіло 5 ракет в Київ. Обстріляли також Фастів на Київщині.

Прилетіло й на Хмельниччину. Як ми повідомляли раніше у нашому Telegram-каналі, в області було чути вибухи. Згодом інформацію підтвердив голова Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

"Ракети руЗького міру не забули і про Хмельницьку область. Відбувся ракетний удар у інфраструктурний об'єкт в одній з територіальних громад Шепетівського району на території Хмельницької області.  Пожежа ліквідована. Дякую працівникам ДСНС. Наслідки влучення ліквідовуються. Жертв нема!, - прокоментував Сергій Гамалій.

Відео дня

Громада Шепетівського району, про яку говорить Гамалій - Полонне. Про це редакцію vsim.ua повідомили місцеві жителі. Кажуть, що чули кілька вибухів. Додають, що в місті після обстрілу зникло світло. Також з перебоями працював мобільний зв'язок.

Також про обстріл й частково про його наслідки повідомили користувачі у місцевій групі в Facebook. 

Читайте такожУ мережі показали фото місця обстрілу на Хмельниччині

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Наталя Хміль

    Те що вчора сталося в м.Полонному ,це не вночі сталось а у вечері ,на дворі було ще добре видно як летіла над моїм будинком низько ракета ,буквально за лічені секунди не подалік стався вибух ,який піднявся стовбом диму . У нас відразу не стало світла і мобільного зв'язку .Сьогодні вже 29 число 23.14 на годиннику ,а світла і досі немає ,і з перебоями працює мобільний зв'язок та інтернет . В деяких районах вже з'явилося світло ,але в багатьох ще досі немає .
  • Сергей Трачук

    😡
  • Валентина Кміта

    не треба панікувати.у нас війна і треба це розуміти.перемога буде за нами!Україна понад усе! смерть ворогам! ГЕРОЯМ СЛАВА !
  • Ирина Валевская

    Господи збережи міста і села Украіни

keyboard_arrow_up