Ракетний обстріл сусідньої Вінниччини: є п’ятеро загиблих і 18 поранених

Ракетний обстріл сусідньої Вінниччини: є п’ятеро загиблих і 18 поранених
  • Вранці ворог випустив крилаті ракети по Вінницькій області. 
  • Від обстрілу постраждали Жмеринка і Козятин. 
  • В обласній прокуратурі назвали кількість жертв.

Вранці 25 квітня ворог випустив ракети по двох містах Вінницької області. Внаслідок обстрілу постраждали міста Жмеринка і Козятин. Росіяни атакували об'єкти транспортної інфраструктури. За інформацією Вінницької обласної прокуратури, внаслідок ракетних обстрілів попередньо загинули 5 осіб, 18 людей поранено. 

"Внаслідок ворожого обстрілу попередньо 5 осіб загинули, 18 поранено" - повідомляє обласна прокуратура. Додається також, що інформація стосовно кількості жертв уточнюється. 
 
За вказаним фактом слідчі Управління СБ України у Вінницькій області розпочали кримінальні провадження (частина 3 статті 110 КК України – умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону України, які призвели до загибелі людей та інших тяжких наслідків). На місці подій працюють слідчі, прокурори та інші відомчі служби.

Загалом росіяни вранці завдали ударів по 5 залізничних станціях в центрі та на заході України. Це спричинило затримки десятка поїздів. Від обстрілів постраждала Рівненщина і Львівська область. Там окупанти поцілили у тягову підстанцію залізничної станції "Красне", через що на об'єктів трапився вибух. 

Відео дня

Читайте також:

Повітряні сили збили дві ракети окупантів, які летіли на Захід

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анатолій Анатолій

    А де правда?
  • Новини Хмельницького на vsim.ua

    ‼️Коротко про головне — долучайся до нашого Telegram-каналу: https://t.me/vsimnews

keyboard_arrow_up