Рашисти нанесли удар по Тернопільщині

Рашисти нанесли удар по Тернопільщині
Фото ілюстративне
  • Повітряна тривога на Хмельниччині та Тернопільщині тривала понад годину.
  • За цей час пролунали вибухи в Тернопільській області.

Сьогодні, 11 червня, після 21 години в багатьох областях України оголосили повітряну тривогу. У цей час на Тернопільщині пролунали вибухи. А саме - в Чортківському районі. Інформацію підтвердив голова Тернопільської ОВА Володимир Труш.

- Жителі Тернопільщини, залишайтесь в укриттях. Не знімайте, не фотографуйте та не коментуйте в соцмережах наслідки вибухів. Наші спеціалісти вже працюють в Чортківському районі. Триматиму вас вкурсі щодо ситуації в області, - зазначив Володимир Труш на своїх сторінках у соцмережах.

Так, на Тернопільщині повітряна тривога тривала 1 годину 14 хвилин. Після того, як пролунав відбій, голова Тернопільської ОВА обіцяв повідомити згодом про ситуацію в області.

Відео дня

За даними карти повітряних тривог, сирени на Хмельниччині лунали 1 годину 9 хвилин.

Читайте також: «Тато буде бачити нас з неба». На війні загинув батько трьох дітей з Хмельницького

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (18)
  • Таня Пантєлєєва

    А це, до речі, правильне питання було, чому цей «письменник» не на фронті, а по тилах воює з бабцями та домахується до людей, всупереч нормам законодавства та Конституції, провокуючи в такий час мовні конфлікти. Це або дурість, або проплачена гра на кремлівську пропаганду про те, що тут в нас за мову переслідують.

    Одне отаке розводить скандал, а хтось з прокремлівських стоїть та знімає потихеньку на телефон, а потім будуть в телеграм-каналах російських розганяти хвилю та показувати які в нас тут усі «нацисти», от прям вже за музику чіпляються, ледь не вбивають. Ви думаєте як клепається ота кремлівська пропаганда, от на таких от саме випадках.

    Його в окопи точно треба. Якщо дурень – то порозумнішає швидко, а якщо запроданець – то одним запроданцем в тилу стане менше.
  • Ojga Bpublewcka Bpyblewcka

    Рашисти горіть в пеклі нелюди і вбивці
  • Сергей Попович

    Це звісно біда але хто додумуеться розміщувати військові об'єкти посеред житлових зон без належного оборонного прикриття ППО.
  • viktor

    Есть такая полсловіца,На Бога надійся,сам не плошай.

    Коли гроші треба було вкладувати в оборону зебіли

    ростягали їх на дорогах по кишенях.Бют усегда слабкого.

    Ви подівітся у нас в місті всі підпреемства стоять.

    Виводи робіть самі.

    Ирина Косметико reply viktor

    Порошенко що зробив для оборони за 5 років?

keyboard_arrow_up