Ремонт туалету в сквері Шевченка знову перенесли. Коли обіцяють зробити

Ремонт туалету в сквері Шевченка знову перенесли. Коли обіцяють зробити
  • Громадську вбиральню у сквері Шевченка вирішили перенести на землю. 
  • Обрали проект, за яким будуватимуть новий туалет, але роботи досі не починають.
  • В управлінні ЖКГ, зараз ще переоформляють землю під потрібне цільове призначення. 
  • У 2018 ремонтом займатись не планують, а тому перенесуть його на наступний рік. 

Туалет у сквері Шевченка вже давно потребує ремонту. В управлінні ЖКГ вирішили зробити вбиральню наземною. Рівно рік тому провели конкурс і обрали найкращий проект, за яким і планують зробити туалет. Тоді взялись за проектно-кошторисну документацію і обіцяли відремонтувати вбиральню до кінця 2017 року. Але через те, що земля, де розташований туалет, не мала відповідного цільового призначення, ремонт відклали. 

Проект туалету у сквері Шевченка

Восени начальник управління ЖКГ Василь Новачок казав, що якщо встигатимуть отримати містобудівні умови і виготовити проект, то проситимуть, аби депутати виділили кошти на ремонт на 2018 рік. Але у терміни знову не вклались. 

- Зараз закінчують відводити землю під туалет. Проектно-кошторисна документація вже готова. Але поки ці всі процедури пройдемо, то вже буде осінь і не буде коли ремонтувати. Тому ми скоріш за все у цьому році проведемо лише тендер, а ремонт почнемо вже наступного, - розповідає vsim.ua Василь Новачок. 

Відео дня

За його словами, на будівництво наземного туалету знадобиться близько 2 мільйонів гривень. Відремонтувати його планують вже у 2019 році. Слідкуйте за оновленнями на сайті vsim.ua. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Андрей Степаненко

    То пам'ятка архітектури, ремонт зіпсує історичні цінності)
  • Алешка Попович

    потерпите  пока  не ходите срать
  • Вікторія Мостицька

    Іх не тіки ремонтувати  потрібно, ай нові  встановлювати (строїти), а як не має '' можливості'' то хоть би  закон  щоб пускали у різних  громадських  закладах ..  без замовлення   і без оплатити..
  • Katya Vis

    Його ще не знесли? 😂😂😂 стільки років пройшло а він виглядає як в дитинстві
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up