Репортаж з Проскурівської, де запрацював різдвяний ярмарок (ВІДЕО)

Репортаж з Проскурівської, де запрацював різдвяний ярмарок (ВІДЕО)
  • Черги до фотозон, за глінтвейном і шашликом.
  • Танці хмельничан на сцені та натовпи біля ялинки.
  • Дивіться та читайте репортаж з Проскурівської, де запрацював різдвяний ярмарок.

Ще вчора, 3 грудня, пройти до кінотеатру Шевченка можна було без проблем. Сьогодні ж ситуація інша. Ще від початку “стометрівки” стає зрозуміло - все найцікавіше там, далі. А саме - на майданчику біля кінотеатру Шевченка. Саме звідти в бік Дитячого світу рухалося чимало людей. Всі вони поверталися з ярмарку. Деякі з них щось уважно роздивлялися у своїх телефонах. Ймовірно, фото, які зробили під час вечірньої прогулянки. Адже на Проскурівській чи не кожен зі смартфоном у руках. Одні знімають відео, інші роблять численні фото. На тлі вогників, ялинки, напису “Різдвяний ярмарок” чи новорічних інсталяцій - обирають фотолокацію на будь-який смак. До речі, святкові фігури, які сяють у вечірній час, деякі хмельничани вже встигли пошкодити. Про це стало відомо сьогодні вранці, 4 грудня.

Ввечері всі інсталяції були на своїх місцях і проводжали містян до головної ялинки. Щоправда, дорогою люди зупинялися ще в кількох точках: біля “зоряного неба” та величезних сяючих цифр “2022”. Там не обходилося без фото. І не з одного ракурсу. Адже зловити момент, коли ніхто з перехожих не псує кадр - важко. 

Нет описания.

Відео дня

Перетинаючи напис “Різдвяний ярмарок”, починається справжнісінька казка. Новорічна музика, запах глінтвейну і, звісно, ялинка, яка не припиняє сяяти. Особливої атмосфери додають торгові будиночки, в яких продають святкову атрибутику та їжу. Ялинкові іграшки “хенд-мейд”, гірлянди, феєрверки й багато іншого зустрічають людей на початку ярмарку. У цій же частині встановлена нова фотозона зі сніжинками над головою. Там черга. Позують переважно діти, а дорослі попиваючи напої з паперових стаканів, їх фотографують. Біля цієї локації встановлено колесо огляду, із яким хмельничани вже встигли познайомитися минулого року. Допоки воно не працює.

Сцена - чи не найголовніший атрибут на майданчику біля кінотеатру Шевченка. Виступ музикантів чи танцювальних колективів сьогодні там запланований не був. Тож містяни стали розважати себе самостійно. Вони виходили на сцену й рухалися під музику. Серед усіх були як малі, так і дорослі. Поблизу цієї локації розміщений екран, на якому відбулося лазерне шоу. Яким воно було, зможете переглянути на відео, що далі. 

Наступна зупинка на різдвяному ярмарку - будинок із їжею і напоями. Там - не пройти. Біля кіосків із шашликом, шаурмою чи іншими смаколиками цілі натовпи. Є встановлені столики. Купуючи їжу, деякі відправлялися саме до них. Там смачно ласували м’ясом і обмінювалися враженнями від святкової Проскурівської. Не обходилися без напоїв, які на ярмарку можна обрати на будь-який смак. Безумовно, глінтвейн серед фаворитів. Його продають від 50 гривень. 

Поблизу театру ляльок продовжують встановлювати льодову гірку. Нагадаю, що через її встановлення рух автомобілів від Володимирської до цієї частини буде перекритий. Вчора, 3 грудня, міський голова розповів щодо вартості оренди, яку має сплатити підприємець. За його словами, це залежатиме від того, скільки часу тюбінг перебуватиме в місті. Орієнтовна вартість - 25 тисяч гривень квитками для пільговиків. І 35-40 тисяч гривень на рахунок Різдвяного ярмарку. 

Ну а замість танцюючих хмельничан на сцені, можна буде побачити перших виконавців уже 13 грудня. Там запалюватиме гурт “Чумацький шлях”. Також святкову програму запланували на 19 й на 25 грудня. 

Діліться своїми враженнями від цьогорічного Різдвяного ярмарку в коментарях. А також переглядайте відео з першого дня його роботи. 

Нет описания.

Нет описания.

 

Нет описания.

Нет описания.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Ира Якимчук

    А в тролейбусі тільки сидячі. Де логіка?
  • Екатерина Каткова

    Как всегда,что с голодного края .Лишбы свое черево наехать, нажраться ,набухаться
    Все разтрощить и поломать.Нормальные люди ,как то приходят на ёлку посмотреть, набраться положительных эмоций,красивых фото и видео сделать на память .А это те ,которые кричат,которые бедные и нечастые денег нет.Когда нет денег,то не устраивают километровые очереди ,не едят шашлык и не пьют глинтвей бо не за что.Может меньше врать надо? И это те ,которые разпинаються про Европу.Так в Европе так себя не ведут .И когда фотографируеться то не лезут своим фейсом в кадр людям ,которые стоят снимают и при этом ,даже не видят 72 см.селфипалку.Хорошо,что палатки с едой это вы прекрасно все видете.И когда наступают людям на ногу,то хотя бы б можно удосужиться извинится.А не вести себя как не в чём не бывало.Встало ,морду свою отвернуло и пошло
  • Наталия Михайлова

    Вакханалия!
  • Евгений Ярмульник

    А шо короновірус послали у відпустку (Різдв'яні канікули?)Червону зону відмінили?Як свято то гуляют всі плювали на вірус а як нема свята то кругом вірус гуляє серіфікат и вакцинацію вимагає!Де ЛОГІКА!!!!!!!

keyboard_arrow_up