У центрі Хмельницького пошкодили різдвяні інсталяції

У центрі Хмельницького пошкодили різдвяні  інсталяції
Фото тут і в тексті - Pekarskyi Volodymyr
  • Цілими і неушкодженими святкові локації не простояли і чотирьох годин. 

Лише вчора, 3 грудня, у Хмельницькому запрацював різдвяний ярмарок і засвітила вогні головна ялинка. Хмельничани заполонили центр міста, аби подивитись на справжню казку і надихнутись атмосферою свята. “Стометрівку” прикрасили різдвяними інсталяціями, які найбільше полюбились хмельничанам для фото. Як виявилось, деякі локації не простояли і кількох годин. 

Свій “пост відчаю” про це написав директор Хмельницького комунального підприємства «Міськсвітло» Володимир Пекарський у Фейсбук. 

За його словами, частина локацій не простояла і чотирьох годин. Невідомі пошкодили фігури, а деякі, ймовірно, навіть намагались винести. 

Відео дня

“Щороку ми доповнюємо наш різдвяний ярмарок новими локаціями, щоб тішити наших мешканців та гостей міста і кожного року ми зіштовхуємось з вандалізмом і байдужістю до нашої роботи. Але сьогодні було перевершено всі роки. Різдвяні локації не простояли і 4х годин, як їх потрощили, зламали і навіть намагались напевно винести. ЧОМУ? НАВІЩО? … не розумію”, - написав Володимир Пекарський.

Гнівний допис хмельничани почали активно коментувати і висловлювати своє обурення. Користувачі написали, що в цій ситуації не складе труднощів знайти винуватців, адже камер у центрі міста вдосталь.

Як додав керівник “Міськсвітла”, з відповідною заявою про акт вандалізму вже звернулись до поліції.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (89)
  • Зигмунд Зондер

    П'яні підлітки. або тверезі. якось отак. плюс мовчазні байдужі перехожі, які "стісняються" зфотографувати покидьків  за "роботою". Зауваження робити важко, бо воно ж агресивне ото хуторяньське лайно. Фотографуйте і розповсюджуйте. лайно сцикливе.
  • Саша Сом

    Поліція тільки за масками дивиться?
  • Tatyana Rybak

    За це має нести відповідальність поліція. Посилена охорона громадського порядку для чого? Для того, щоб не було таких випадків.
  • Pavel Kondrashov

    Культурный народ живёт в Хмельницке.

keyboard_arrow_up