Respublica 2019. Вхід на фестиваль у Хмельницькому буде вільний

Respublica 2019. Вхід на фестиваль у Хмельницькому буде вільний
  • В останні дні літа у нашому місті знову "вибухне" фестиваль "Республіка". Цьогоріч відвідати його можна буде безкоштовно.

30 серпня Хмельницький знову "загримить", адже саме тоді у місті стартує фестиваль "Республіка". Протягом 3 днів на 3 сценах запалять понад сім десятків артистів з різних країн світу.

Цьогоріч відвідати фестиваль можна буде безкоштовно. Про це повідомили організатори на офіційній сторінці у Фейсбук.

"... вперше в історії людства Respublica FEST в Хмельницькому, буде з вільним входом... 30-31 серпня 1 вересня — вхід вільний! Слухай скільки хочеш — плати скільки можеш!", - написали вони.

Відео дня

Читайте також: Фестиваль «Respublica»: організатори збирають гроші на зручності для людей з інвалідністю

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Анна

    Сподіваюся, що цього року фестиваль буде в добре організованому місці за межами міста, з місцем для кемпінгу, туалетами, транспортним забезпеченням, а не як завжди на "п'ятачку" Молодіжного парку.
  • Artyom Bodnar

    Так вот куда утекают миллиарды из бюджета страны...

    Valik reply Artyom Bodnar

    Угу, все золото Полуботка пробухали, кляті дармоїди.
  • Ольга Андросюк

    Я ваажаю шо це не добре, тому що гроші потрібно повертати до міського бюджету.
  • Vitaliy Savchuk

    Чекаю завиватєлєй про пляж.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up