Розшукується власник незаконно встановленого МАФу на Озерній (ФОТО)

Розшукується власник незаконно встановленого МАФу на Озерній (ФОТО)
  • Кіоск з’явився близько місяця тому.

  • Спершу стояв біля «Агори», а потім невідомі перемістили його в інше місце.

  • Тепер чиновники шукають його власника.

У мікрорайоні Озерна помітили непрацюючий кіоск. Він має невелику площу та написи «МОРОЗИВО» і «GELATO». Спершу він стояв біля торгового центру «Агора». Хмельничанин Віктор Коваль у коментарях в спільноті департаменту інфраструктури міста написав, що це тривало близько місяця.

За його словами, у торговому центрі намагалися МАФа позбутися — писали звернення до різних органів, в тому числі правоохоронних. Втім, це нічого не дало, але невідомі перемістили його на інший бік вулиці Січових стрільців — ближче до мікрорайону Виставка. Поставили кіоск просто на газоні.

1 серпня хмельничанин, підписаний як Maxim Gliehr, написав пост у спільноті департаменту інфраструктури. Там він запитав, чи є дозвіл на встановлення кіоску, та попросив вжити заходів щодо нього.

Відео дня

Сьогодні, 3 серпня, заступник міського голови Микола Ваврищук у своєму Facebook написав, що кіоск прибрали. На підтвердження він також додав фото.

Наразі МАФ перебуває на території комунального підприємства «Хмельницькбудзамовник». Про це Микола Ваврищук розповів у коментарі журналісту vsim.ua. Коли на кіоск звернули увагу, то спершу розмістили на ньому оголошення, аби власника прибрав його самостійно. А вже коли це нічого не дало, то забрали МАФ на підприємство. Власника кіоску досі не встановили, але у міськраді очікують, що він звернеться до підприємства, аби забрати своє майно.

Віддадуть його з умовою, що МАФ більше ніде не будуть встановлювати без дозволу. Крім того, «Хмельницькбудзамовник» вимагатиме оплати за транспортування кіоску на підприємство. Адреса комунального підприємства — Марка Кропивницького, 6А, телефон 0382 63 74 37.

Читайте такожУ парку Чекмана буде ще три МАФи. Хто та що там продаватиме

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Олександр Шпичко

    Ніби так складно вирахувати хто то,а машина що стоїть біля Азалії вище трішки вище ,чим торгує ,в перекладі з анг називається десерт.Головне бажання ,просто чиновники замі зацікавлені,аа хто ето,хто ,ето такой ,aй яй ,яй.
  • Ольга Неклюенко

    А автобус біля  Либідь-Плаза, це що за анахронізм?
  • Oleksandr

    А дозвіл на кіоск молочних продуктів біля Азалії, що перекриває весь вигляд і як чиряк стоїть, він є?

keyboard_arrow_up