У парку Чекмана буде ще три МАФи. Хто та що там продаватиме

У парку Чекмана буде ще три МАФи. Хто та що там продаватиме
  • Комунальні хочуть додати три торгові точки.

  • Орендарі платитимуть до бюджету міста десятки тисяч гривень.

В одній з найбільших зелених зон Хмельницького — парку Чекмана — побільшає МАФів. Ще три точки з’являться у різних його частинах. Місця для розміщення торгових точок комунальники здали в оренду через систему «Prozorro. Продажі». Орендодавцем є комунальне підприємство «Парки і сквери міста Хмельницького».

Місце №10

Точка розташована за білим мостом праворуч (якщо йти з боку Кам’янецької). Там мають продавати фаст-фуд з гарячими напоями. Площа об'єкта оренди складає 9 квадратних метрів. Стартова вартість оренди складала 1 819 гривень з ПДВ.

Взяти участь в аукціоні захотіли 13 приватних підприємців. Найбільшу ціну під час аукціону запропонував ФОП Глистюк Андрій Олександрович — 60 101 гривню з ПДВ. Надалі з ним мають укласти договір на п’ять років.

Відео дня

Підприємець зареєстрований у Дунаєвецькій ОТГ в лютому 2022 року. Основний вид діяльності ФОПа — роздрібна торгівля з лотків і на ринках харчовими продуктами, напоями та тютюновими виробами. Такі дані є у сервісі YouControl.

Image

Місце №13

МАФ буде розташований неподалік зоокутка. Там також продаватимуть фаст-фуд з гарячими напоями. Площа складає 9 квадратних метрів, стартова вартість оренди складала 1 819 гривень з ПДВ.

На це місце охочих було дещо менше — вісім. Перемогу в аукціоні здобув ФОП Костинюк Віктор Олександрович, запропонувавши 24 004 гривні з ПДВ. Це, до слова, всього на дві гривні більше за найближчого конкурента. Договір мають укласти на п’ять років.

ФОП зареєстрований у Хмельницькому в жовтні 2007 року. Основним видом діяльності є функціювання атракціонів і тематичних парків. Про це йдеться у сервісі YouControl.

Image

Місце №31-32

Точка розташована неподалік колеса огляду. МАФ призначений для продажу фаст-фуду та гарячих напоїв. Площа об'єкта оренди складає 18 квадратних метрів, стартова вартість — 3 638 гривень з ПДВ.

Учасників у цього аукціону було вісім. Переможцем став ФОП Конопко Валерій Володимирович, який запропонував 24 002 гривні орендної плати з ПДВ. З підприємцем мають укласти договір на п’ять років.

Конопко Валерій Володимирович зареєстрований як ФОП у листопаді 2004 року. Його основний вид дільності — роздрібна торгівля в неспеціалізованих магазинах переважно продуктами харчування, напоями та тютюновими виробами. Такі дані є у сервісі YouControl.

Image

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Надія Артемчук

    Цікаво, орендна плата вказана за місяць, рік, чи п’ять років?
  • Alex Pavlovich

    А на передовій є все?
  • Аркадій Гончаров

    Ну і добре
  • Геннадій Федчук

    Картавий відкриває свої магазини

keyboard_arrow_up