«Розсміши коміка» у Хмельницькому: жартували про депутатів, проституток і Кличка

«Розсміши коміка» у Хмельницькому: жартували про депутатів, проституток і Кличка
  • У місті пройшов кастинг на популярне телешоу.
  • На відбір прийшли 13 учасників.
  • Найбільше було гумористів з Кам’янеччини.

Шоу «Розсміши коміка» знову завітало до Хмельницького. Попасти до Зеленського та Кошового захотіли 13 учасників. Більшість виступали поодинці. Було й два дуети. Усі намагалися викликати сміх жартами про депутатів, проституток, історіями з життя, піснями та гуморесками.

Анатолій Підпригора і Віталій Мельник.

«Краще попасти до Зеленського, ніж стати героєм «Надзвичайних новин». З таким дивізом на кастинг приїхав дует із Броварів, що на Кам’янеччині. Виступали із короткими жартами та мініатюрами. Одним з головних героїв був нардеп Олег Ляшко.

Відео дня

 - Зеленський «любить» Ляшка так само, як і я. Дядьки, перед якими ми виступали, часто просто ржали. Я й сам ледь стримував сміх, коли говорив Толік, - розповідає .Віталій Мельник.

Анатолій Підпригора (на фото ліворуч) говорить, що пішов на кастинг, бо люди кажуть, що в нього обличчя смішне. Схоже, що цього не зацінили в журі. Дует відбору не пройшов.

Назар Романів і Сергій Мельник.

Дует КВНщиків з Кам’янця-Подільського приїхав на подібний кастинг вперше. Виступали з мініатюрами про Віталія Кличка, проституток та інші.

 - Ми граємо в команді КВК «Севен бітс» не перший рік. Але так, як сьогодні, ще жодного разу не хвилювалися. Та й рідко виступаємо у такому форматі дуету, - розповідають хлопці.

Після виступу хлопців журі порадилося і вирішило поки не пускати дует в ефір. Та порадили потренуватися і прийти на наступний кастинг. Він запланований на березень цього року.

Порекомендували писати далі і приходити на відбір і хмельничанину Дмитру Охоцькому. Він виступав із короткими жартами і співав пісні про українських політиків.

Василь Кобець приїхав на кастинг із Шепетівки. Виступав із гуморесками , історіями та піснями. Каже, що виступав на сцені в молодості. Вирішив випробувати свій талант знову. Далі він не пройшов.

Із жартівливими віршами приїхав Володимир Златов із Кам’янця. Вирішив спробувати свої сили. Журі його виступ розвеселив. Та цього для проходження кастингу було замало. Не вразили виступи й інших учасників. Із 13 далі не пройшов ніхто.

Частина учасників поділилася своїми жартами. Переглянути їх можна на відео.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up