Розваги для дітей влаштують патрульні у центрі Хмельницького

Розваги для дітей влаштують патрульні у центрі Хмельницького
Фото з архіву редакції
  • Три роки тому, 2 липня 2015 року, була офіційно створена Національна поліція України.
  • Хмельницькі правоохоронці вирішили відсвяткувати та ще й з розмахом.
  • Кажуть, формат свята - сімейний. На зустріч запрошують батьків з дітлахами.

Рівно два роки тому, 2 липня 2015 року, була офіційно створена Національна поліція України. Саме цього дня Верховна Рада ухвалила закон про її створення. Першим етапом реформи МВС стало запровадження патрульної поліції, яка, по суті, стала «вітриною» реформ у головному правоохоронному відомстві країни. Першим містом, що зустріло нових поліцейських, став Київ. 4 липня 2015-го там присягу на вірність українському народу склали 2 тисячі патрульних. І саме цей день вважається річницею створення Нацполіції.

Річницю створення святкує нова патрульна поліція в Україні. Відзначатимуть її в центрі Хмельницького 4 червня. Спочатку на майдані Незалежності проведуть офіційну частину, куди скличуть усіх правоохоронців. Початок заходу о 10.00.

Далі буде неформальна зустріч патрульних із дітлахами. На майданчику біля кінотеатру Шевченка з 13:00 до 16:00 проведуть конкурси та розваги для дітлахів. Копи обіцяють, що маленькі хмельничани зможуть покататися на поліцейських авто, ознайомитися із спецзасобами, зробити круті фото біля спеціальної фотозони, а також виграти подарунки.  

Відео дня

“Дитина зможе покататися у справжньому поліцейському автомобілі. З дитячими сидіннями та по окремій безпечній ділянці,  погуляти з офіцерами патрульної поліції, вживу побачити, приміряти та перевірити на міцність їхнє спорядження, - повідомляють у прес-службі відомства.

Нагадаємо, у Хмельницькому патрульна поліція запрацювала 26 грудня 2015 року. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up