Рятівники та понад півсотні правоохоронців дбатимуть про безпеку гостей фестивалю "Республіка"

Рятівники та понад півсотні правоохоронців дбатимуть про безпеку гостей фестивалю "Республіка"
  • На три дні Хмельницький перетвориться у фестивальне місто. Вже від завтра, 31 серпня, стартує перша "Республіка" у нашому місті.
  • Аби відвідувачі фесту отримали лише позитивні враження та емоції від дійства, за порядком під час фестивалю слідкуватимуть у посиленому режимі.
  • На території фесту щоденно працюватиме охорона, працівники ДСНС, 56 працівників поліції та 12 військовослужбовців Нацгвардії.

Вже відзавтра, 31 серпня, Хмельницький на три дні перетвориться у фестивальне місто. На "Республіку" з'їдуться гості не лише з області, але з інших міст України.

Аби фестиваль запам'ятався лише хорошими подіями, за порядком під час його проведення слідкуватимуть у посиленому режимі. 

- На фестивалі щоденно планується від 5 до 10 тисяч відвідувачів. На території проведення фестивалю працюватиме власна охорона, а поліцейські посилено патрулюватимуть по периметру та на прилеглих територіях. Крім того, у палатці ДСНС, яка впродовж усіх трьох днів фестивалю розміщуватиметься поблизу ресторану "Малібу", також постійно чергуватимуть працівники поліції. Загалом щоденно на охорону публічної безпеки та порядку в районі проведення фестивалю заступатиме 56 працівників поліції та 12 військовослужбовців Нацгвардії, - повідомили у прес-службі ГУНП у Хмельницькій області.

Відео дня

Нагадаємо, вперше на фестивалі “Республіка” працюватиме мобільна редакція. Журналісти vsim.ua протягом трьох днів будуть писати про все, що відбувається на фесті. Про життя на "Республіці" можна буде прочитати у спеціальному друкованому випуску від vsim.ua, який кожен охочий зможе отримати безкоштовно під час фесту. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт 20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up