Блокування російських соцмереж в Україні пропонують продовжити ще на 3 роки

Блокування російських соцмереж в Україні пропонують продовжити ще на 3 роки
Фото: Zik.ua
  • Цьогоріч у травні закінчиться термін блокування російських соціальних мереж: "ВКонтакте", "Однокласники", mail.ru. 
  • Чи продовжить влада їх блокувати, невідомо. 
  • Друзі, як вважаєте чи варто це зробити?

 

Голова Служби безпеки України Іван Баканов пропонує заборонити російські соціальні мережі "ВКонтакте" та "Одноклассники" ще на три роки. Відповідні пропозиції голова СБУ вніс до Ради національної безпеки і оборони України. Про це повідомили у пресслужбі СБУ.

Як уточнили, за період дії санкцій кількість українських користувачів у цих соцмережах зменшилась у три рази. Блокування значно звузило цільову аудиторію, на яку спрямовані інформаційні операції російських спецслужб, переконують в СБУ.

  • "Фейки в країнах сталої демократії прирівняні до зброї масового знищення. Проти України триває гібридна війна, і ми продовжуємо протистояти інформаційним атакам з боку РФ. Тож у продовженні санкцій є сенс: цим ми захистимо наших громадян від фейків і маніпуляцій, а відповідно – збережемо безпеку держави в цілому", – зазначив Іван Баканов.

Друзі, а як ви ставитеся до розблокування цих соцмереж?

Відео дня

Опитування

Чи потрібно продовжити блокування російських соцмереж?

Нагадаємо, рішенням Ради національної безпеки і оборони від 28 квітня 2017 року "Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)” від 15 травня 2017 року інтернет-провайдерам було заборонено надавати послуги з доступу користувачам на території України до ресурсів сервісів "Mail.ru", "Вконтакте" та "Одноклассники".

 Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (77)
  • Наталія

    Для чого взагалі говорити про блокування того.що ,практично.не блокується?Дебілізм якийсь.У Фейуці лиш скільки тролів з Росії і маніпуляцій різних..Давайте.може.і фейсбук заблокуємо.
  • Liliya Kalamanich

    А в чём смысл этих соцсетей. Ими только русские пользуются. Весь мир пользуется Фейсбуком и инстаграмом

    Elena Dostavka reply Liliya Kalamanich

    ну при чем сразу соцсети. У меня например на Яндексе почтовому ящику уже 10 лет ,там важные все контакты сохранены. Почему из-за чьих-то вавок в голове я должна пользоваться своей почтой обходными путями,как вор?
    Театр абсурда.
    Чернобыль десять дней полыхает - не проблема.
    Одноклассники и ВК проблема.
    Люди,ну очнитесь уже и попробуйте увидеть хоть что-то в этом мире далее собственной тарелки борща

    Анонім reply Elena Dostavka

    Не вор, а потенциальный или уже действующий враг Украины.

    Smirnov S reply Elena Dostavka

    Твоя російська мова про все говорить. И соц сєті нє прі чєм.

    Elena Dostavka reply Smirnov S

    слышь,ты,чуча-муча. Бабушке своей тыкать будешь со своей итальянской фамилией Смирнофф.

    Vitalii Yuriyovich reply Liliya Kalamanich

    сенс не в соц мережах. сенс в тоталітарному режимі
  • Natali Tereshchuk

    Яка вже різниця розблокують їх чи ні, якщо всеодно всі в інстаграмі і фейсбуці сидять.
  • Tetiana Zhulkevska

    В краіні настільки все ідеально, шо паритись більш нема над чим 😑 блокують-не блокують, один чорт-хто схоче, той знайде спосіб зайти
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up