Ще частина Хмельниччини перейшла до «червоної» зони

Ще частина Хмельниччини перейшла до «червоної» зони
Фото ілюстративне
  • На Хмельниччині оновили рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19.
  • Наразі майже половина області опинилась у «червоній» карантинній зоні.

Ще частина Хмельниччини стала «червоною». Відтак область наразі перебуває у двох кольорових зонах. Рішення про нове зонування прийняли на засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій сьогодні, 30 жовтня.

Як повідомляють у пресслужбі Хмельницької обласної державної адміністрації, нове епідемічне зонування почне діяти з 00 годин 00 хвилин в понеділок, 2 листопада.

Відео дня

Як розподілили «кольорові» рівні на Хмельниччині:

До територій з “червоним” рівнем епідемічної безпеки віднесли: міста Хмельницький, Кам’янець-Подільський, Нетішин, Славута та Шепетівка, а також Білогірський, Віньковецький, Волочиський, Городоцький, Дунаєвецький, Кам’янець-Подільський, Летичівський, Славутський, Старосинявський, Теофіпольський та Ярмолинецький райони.

До територій зпомаранчевим” рівнем небезпеки віднесено місто Старокостянтинів, Деражнянський, Ізяславський, Красилівський, Новоушицький, Полонський, Старокостянтинівський, Хмельницький, Чемеровецький та Шепетівський райони.

Такі епідемічні рівні встановлюються на 14 днів.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (7)
  • Валентина Алексійчук

    Які зони,на толкучці сьогодні народу море,багато в натовпі розсікають без масок.
  • Наташа Кармалита

    Засуньте свої зони самі здогагадайтесь куди! У мене, наприклад, усі або хворі, або уже перехворіли, то нащо ті зони? В березні не було тих зон, що немає що робити, ви б краще підняли пенсії , бо ті бідні пенсіонери так і помирають дома від тої зарази, їх даже не госпіталізують!

    Света Блажевич reply Наташа Кармалита

    Наташа Кармалита це точно зашо мають бідні пінціонери прожити
  • Гончаренко Вадим

    Полонському рн вже давно у червоній зоні   чому на карті  не позначено  червоним  давно ведика кількість людей захворіла.

    Гончаренко Вадим reply Гончаренко Вадим

    Lilia Radetska подивіть у мене відео від глав врача

    Lilia Radetska reply Гончаренко Вадим

    Гончаренко Вадим перше місце займає Дунаєвецький
  • _3_ S e s i l i a S e n p a i _3_

    Що можна сказати про школи?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» Від читача 11:17 У Старокостянтинові розпочато відстріл домашніх тварин. Вбивство кішки на ім'я Мішелька. 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища 15:46 Посадовицю Хмельницького Держгеокадастру оголосили у міжнародний розшук 14:57 «Родина для кожної дитини»: на Хмельниччині 13 громад розвиватимуть сімейний патронат 14:12 У Старокостянтинові відкрився оновлений ізолятор тимчасового тримання 13:48 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 13:32 На Хмельниччині правоохоронці затримали 17-річного «закладчика» 12:30 Судили злочинну групу, яка постачала наркотики до хмельницького СІЗО 11:51 У національному природному парку на Хмельниччині встановили готелі для комах photo_camera 11:26 Долар і євро пішли вгору. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 10:54 Жінка з Хмельницького району перерахувала шахраям майже 142 тисячі гривень
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up