Ще понад 700 тисяч гривень піде на ремонт хмельницької набережної

Ще понад 700 тисяч гривень піде на ремонт хмельницької набережної
В зв’язку з перерахунком проекту на реконструкцію набережної Південного Бугу у Хмельницькому з міського бюджету виділять додаткові кошти.

Ремонтні роботи будівельники розпочали ще у вересні минулого року. Вартість робіт оцінили в близько 4 мільйони гривень. Та навесні і влітку реконструювати набережну не поспішали.

Як пояснює «ВСІМ» начальник управління житлово-комунального господарства Віктор Чапайда, через стрибки цін довелось коригувати кошторисну документацію і тому вартість проекту збільшилась ще на 600-700 тисяч гривень. Зараз ремонтні роботи відновились.

Відео дня

- На даний момент затримок з ремонтом набережної нема, прокладається кабель для зовнішнього освітлення та кладеться тротуарна плитка - розповідає Віктор Чапайда. – Потім у нас заплановано проект з благоустрою: встановлення ліхтарів, лавочок та урн для сміття.

За його словами, капітальний ремонт набережної завершать до кінця року. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Roman Voitiuk

    Цікаво, а якщо би оголосити, що всіх охочих Хмельницчан запрошують долучитися до ремонту набережної у вільний час: пісок там поносити, покопати, бруківку повчитись класти... - скільки б коштів вдалось зекономити на оплаті праці найманих спеціалістів ? І ці зекономлені кошти - пустити на соціальні потреби: придбати речі для АТО тощо...

    Anonymous reply Roman Voitiuk

    НЕВДАЛОСЯ Б



    ці  кошти б ВСЕОДНО пішли на содержаніє сільских емігрантів,



    на квартири які вони нашарка отримують тута, на субсидії, маючи паї і взлетні полоси городу, на лікарняні, на водпускні, на санаторії і курорти за 0% для сільских емвігрантів і т.д.





    руский комунізм як при ссср для них продовжується
  • Anonymous

    Бачте, що то городский виходець мер, НА ВІДНОВЛЕННЯ МІСТА НІЦ НЕЖАЛКО !!!

    Anonymous reply Anonymous

    А ОСТАНІ притенденти на посаду мера виходці з сіл тіко вміють ОБСИРРРРАТИ, показувати ДОСРРРАКИ дорогу і пояснювати хто винен і чего робити
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:09 Загинуло семеро воїнів з Хмельниччини. Наймолодшому було 21 17:04 На заводі у місті-супутнику ХАЕС готові платити 32 тисячі гривень 16:13 З якими хворобами не мобілізують до армії. Оновлений перелік 15:25 У Хмельницькому відбудеться свято гаївок: де та коли Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 14:39 Горіло сміттєзвалище. Три пожежі загасили цієї доби рятувальники на Хмельниччині 13:53 У Хмельницькому відключатимуть газ наступного тижня: адреси 13:06 На Хмельниччині у лісі та на полі знайшли артснаряди 12:21 Хмельничани можуть задати питання заступнику Симчишина: як звернутись 11:31 У Хмельницькому чоловік впав з висоти на будівництві багатоповерхівки 10:41 Закон про мобілізацію: що зміниться для жителів Хмельниччини 09:55 Погодинних відключень сьогодні, 18 травня, на Хмельниччині не буде, – обленерго 09:13 У Хмельницькому відкрили виставку, присвячену полеглим за Україну білорусам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up