Що думаєте про "формулу Штайнмаєра"? (ОПИТУВАННЯ)

Що думаєте про "формулу Штайнмаєра"? (ОПИТУВАННЯ)
Сьогодні, 2 жовтня, у Хмельницькому відбулася "Акція проти капітуляції.
  • В Україні все більше говорять про так звану "формулу Штайнмаєра".
  • Вона нібито має врегулювати ситуацію на Донбасі. Принаймні, це декламує влада.
  • Чимало українців виступають проти і називають все це капітуляцією.
  • А що думаєте ви?

Президент підтвердив, що українська сторона погодила так звану «формулу Штайнмаєра» щодо виборів на окупованому Донбасі, але закликав не боятися «страшилок». Водночас заява Зеленського викликала бурхливу дискусію в суспільстві. Хтось підтримує плани влади, а хтось вже назвав це капітуляцією. Останні не лише висловлюють свою думку публічно, а й збираються на акції протесту. Була така і в Хмельницькому.

Друзі, а що думаєте про "формулу Штайнмаєра" ви? Голосуйте і пишіть коментарі.

Опитування

"Формула Штайнмаєра" - це...

 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (34)
  • Олег

    Мабуть іншого виходу немає...

    Анонім reply Олег

    Так треба спускатись на своє місце, на дно. Писати заготовки доносів у ФСБ на сусідів, які розмовляють по українські.
  • Олена Бень

    Це зрада. Наші хлопці вже шостий рік там стоять, захищаючи наші землі. Зеленський хоче знищити Україну, а ви йому аплодуєте в цьому. Чому ми маємо йти на якісь поступки за свою ж землю? Чому ми маємо вклонятися комусь за свою ж землю? Ні, не буде цього. Ніхто не поставить справжнього українця на коліна.

    Анонім reply Олена Бень

    Тому, що більшості украінців начхати на Україну і інших українців , лиш би  потягнути добро, що погано лежить, собі за паркан. Такий собі безумовний інстинкт. А нечислені волонтери це болото в Європу не витягнуть.

    Анонім reply Анонім

    Якраз навпаки: агресивній меншості українців начхати на більшість, яка хоче миру й розвитку нашої країни. Ця агресивна меншість хоче воювати, не хоче миру, не вміє слухати нікого, крім себе, усупереч Конституції ділить українців на "справжніх" і "несправжніх", за мовою, вірою тощо. У яку Європу вона може привести Україну, не смішіть. У Європі все навпаки: не може меншість диктувати свою волю більшості. Якби ми жили за європейськими законами, багатьом із наших агресивних місцевих активістів-свободівців уже б поліція по рогах надавала за хуліганство. А в нас гуляй-поле: якщо ти активіст, то закон тобі не писаний. Де ви таку Європу бачили.

    Анонім reply Анонім

    Ділити Україну почати твої друзі з Москви перед виборами Яника. І вони спонсують твій пост, щоб захопити Україну.  А біда України, що тут багато жлобів, які не бачать далі своєї кишені. Навіть те, що цю кишеню незабаром очистять москалі. Як було з отриманням "нахаляву" землі по Дєкрєту о зємлє Леніна, а потім голодомором.

    Анонім reply Анонім

    Біда України — це такі люди, як ви, які уникають реальності, записуючи у "вороги народу" всіх нас: українців, хто має свою власну думку, відмінну від вашої. Ваша позиція (зневага, нетерпимість, ненависть, войовничість, притискання свобод) — це і є повторення більшовицької ідеології. Більшовики так само прагнули, щоб люди були однаковими, силоміць насаджували свою ідеологію. Ви тут поводитесь, як комсомолець на зборах активу. "Хто не з нами — той проти нас". Зараз ви записали у вороги народу й ненавидите понад 70 % українців, які розуміють безперспективність подальшої війни й хочуть мирного врегулювання на Донбасі. Яку ж Україну ви любите. Усюди "друзі друзів із Москви" і "вороги народу". До якої Європи ви нас збираєтеся привести, вам до неї як до неба з таким світоглядом.
  • IGOR

    Если такие "патриоты" - собрали сумку и в АТО, раз так хочется войны... А нормальных людей война достала и если появился шанс её закончить, надо его использовать....

    валерія reply IGOR

    ДЕЕЕЕ?Земля для городян????
    З 1995-1997 рік ВСЯЯЯ земля, згідно конституції СТАТТЯ 13 була розділена між УСІМА жителями області.
    Мешканці села получили МАЙНОВІ паї - трактором, ковгоспом, коровою, свинею, фермою, іншим майном ковгоспа.
    Мешканці міста отримали ваучири, облігації, на майно міста - АКЦІЇ на заводи, фабрики , і інші майнові сертифікати. Залишилась ЗЕМЛЯ. Їі розпаювали пополам - жителям міста і жителям сіл.
    Сільску землю отримали мешканці сіл ( всі мешканці ,ААЛЕ найбільши чином діти голови ковгоспу, родичі сільради, куми голови ковгоспу і сільради.)
    А землю НЕРОЗПАЙОВАНУ городян віднесли до земельного фонду , резервного фонду землі , фонду держ призначення землі , землі запасу, землі лісового фонду, землі водного фонду, землі природно-заповідного фонду.
    АЛЕ в 1997-1998 році сільскі на один рік приїхали, повлаштовувались на фабрики, заводи, ВЗЯЛИ БЕЗ %кредити від роботи на будівництва житла, хати, дачі , БО НАПЕРЕД ЗНАЛИ про знецінення грошей , про майбутні купони(в ці роки поводили купони, і люди стали отримувати зарплатню МІЛЬЙОНАМИ ГРИВЕНЬ) і сільскі обанкротили підприємства і підприємства розвалилиса. І ТУТ НАСССС_ЛИ,
    ЗДОРОВЯ забрали, ЗЕМЛЮ забрали,льготи набрали на всю родину, здитинства пільги, РОБОТИ позабирали, чому завкридували розвалили , а винен хто - ПУТІН??? ГРОЙСМАН? МЕР МІСТА?

    В селах їх дуже багато НЕХВОРІЮЧИХ родиться , тому родичі сіл вже на внуків і правнуків записують і виділяють незозпайовану для городян міста землю. В них там по 3-6 паїв на рило. І в місто їдуть роботи забирають. І дитсадки забирають.І пільги понавиписували різні на себе, ЩОБ НІЗАЩО НЕПЛАТИТТИ І ЇЗДИТИ НАДУРНЯК,  І в деяких регіонах вже продають европейцям  землю пайову НАШУ, яка мала достатись городянам, по 100 000-120 000 грн за гект В мазурах і продають.

    IGOR reply IGOR

    И да, люди в нашей стране делятся на 2 типа: те, кто против войны и те, кто на ней наживается...

    Smirnov S reply IGOR

    Зе бот

    IGOR reply Smirnov S

    Мне это льстит, по правде говоря (хотя я за Зе голосовал только во 2 туре, а за Слугу - только по мажоритарке), но в данном вопросе я далеко не Зе-бот, потому, что считаю реакцию Зе на подобные сходки очень лояльной... Лично я бы в данной ситуации ориентировался на европейский опыт работы с такими манифестациями (а именно на опыт Франции в вопросе движения жёлтых жилетов)...

    mixujlo reply IGOR

    з якими  ТАКИМИ маніфестаціями? шось згоріло, побили вітрини, обмежили рух туристичним центром, спалили машини? люди зібрались висловитись і попередити, що мовчати не будуть. і раз Ви про жовті жилети згадали, влада пішла на суттєві поступки: сниження цін на пальне, збільшення мінімальної зарплати тощо

    Патрон reply IGOR

    Малорос, пиши на українській мові.

    IGOR reply Патрон

    Не "НА УКРАЇНСЬКІЙ МОВІ", а "УКРАЇНСЬКОЮ МОВОЮ"... УЧИ ГОС.ЯЗЫК, а потом лезь в интернет умничать... Я не тебе писал, не понимаешь - это твои проблемы...

    Олександр Симчишин reply Патрон

    А ты гуглпереводчиком переводи, если такой принципиальный патриот

    Виталий Виталий reply Олександр Симчишин

    У него ума не хватает...
  • Мастер Автополив

    Все на майдан!!!!!!!!!!

    Анонім reply Мастер Автополив

    Вот поведутся — потом вы будете виноваты :)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up