Що хочуть хмельничани на День святого Валентина

Що хочуть хмельничани на День святого Валентина
  • Наближається свято всіх закоханих. Чимало людей хочуть, аби цей день пройшов по-особливому та залишив приємні спогади. Ну і як же без традиційних подарунків або сюрпризів. Саме тому ми вирішили поспілкуватися з хмельничанами й запитати у них що вони б хотіли отримати 14 лютого від своєї половинки.

 

Я б хотіла поїхати зі своїм чоловіком в Карпати, без дитини. Хочеться просто побути вдвох і насолодитися відпочинком, - каже Лєна.
Чесно, хотів би машину, Audi A6. З трошки менш  масштабного, хотілося би поїхати у  відпустку на 2-3 тижні з коханою, - розповідає Андрій.
Хотілося б отримати на День святого Валентина подарунок, який має в своїй основі приємні емоції. Це можуть бути квіти, подорож, гарна вистава, або ж щось незвичайне, зроблене своїми руками. Але для мене важливо щоб у цей подарунок були закладені емоції, - ділиться з нами Людмила.
Я би хотіла відпочинок, наприклад, в спа салоні. Піти на цілий день на процедури з дівчатами, - каже Наталя. 
Якщо чесно, то навіть не знаю. Швидше за все, хотілось би просто поїхати в подорож кудись в Європу зі своєю половинкою і більше нічого, - розповідає Віталій.
На День святого Валентина я би просто хотіла знайти своє справжнє кохання, - ділиться з нами Марія.
Немає опису.

Напевно, просто якісь солодощі. А також дуже хочу провести по-особливому час зі своєю другою половинкою: похід в кіно, або ж прогулянка, - розповідає Сергій.
Для мене, як би це банально не звучало, головне не подарунок, а увага. Але якщо обирати щось із матеріальних подарунків, то мені було б приємно, якби мені подарували квіти і великого плюшевого ведмедя.

Підготувала Олена Савкова. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • vittallek

    якщо і будуть ось такі свята часто проводитися серед людей і пар, то подарунки не завадило б вибирати з певним креативом, як https://optzakupka.com.ua/catalog/domashniy_tekstil/khalaty_i_pizhamy/  щодо халатів і піжам для пари?

  • Наталья Емакаева

    ВСЕ хотят на этот праздник - СНИЖЕНИЯ ТАРИФОВ!!!! тогда этот день будет всенародным днем.
  • Руслан Гаврилюк

    😲теж мені св'ято знайшли...
  • Василь Камінський

    Всім приємно дивує:)
    Пам'ятаю, як робив цю світлину в 2019 році . Тоді майже весь сніг розтанув, на відміну від цьогорічних снігопадів.
    Навіть більше - то було 10.02.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up