Що робила і про що говорила дружина Петра Порошенка у Хмельницькому

Що робила і про що говорила дружина Петра Порошенка у Хмельницькому
  • Марина Порошенко відвідала Хмельниччину сьогодні, 12 квітня.
  • В Хмельницькому перша леді відвідала Хмельницький університет управління і права.
  • Говорила про розвиток освіти для дітей з особливими потребами.

Сьогодні, 12 квітня, на Хмельниччину завітала перша леді України. В першій половині дня Марина Порошенко відвідала Старокостянтинів. В місцевій школі вона презентувала «Книгу миру».

У Хмельницький дружина президента приїхала майже із годинним запізненням. Офіційно приймали її в університеті управління і права. З самого ранку біля вишу крутилися десятки поліцейських і готувалися до приїзду Марини Порошенко.

Відео дня

В актовому залі ХУУПу на дружину президента чекали десятки вчителів, які навчають дітей з особливими потребами. Нещодавно вони пройшли тренінг з інклюзивної освіти. Відповідні сертифікати вручала Марина Порошенко. Перед цим вона виступила перед присутніми. Розповідала про важливість турботи про дітей спустивши очі. Вона ніби зачитувала наперед заготовлений текст.

- Ми знаємо багато прикладів, коли люди з особливими можливостями сприяли розвитку людства. Достатньо згадати відомого науковця Стіва Джобсона чи австралійського мотиватора Ніко Вуйчича. То ж звертаюсь до вас зі словами подяки і проханням під час своєї професійної діяльності пам’ятати, що інклюзивна освіта – це шанс дитини стати параолімпійським чемпіоном, науковим діячем чи діячем культури. Або навіть президентом. Як 32-ий президент Сполучених Штатів Америки Франклін Рузвельт, який був прикутий до інвалідного візка, - каже Марина Порошенко.

Голові Хмельницької ОДА Олександру Корнійчуку вона передала проект медіатеки. Він передбачає створення бібліотеки сучасного типу для дітей з особливими потребами. Поки такий заклад в нашій області існує лише на папері. Коли і як буде реалізовуватися проект, невідомо.

Вийшовши із ХУУПу, Марина Порошенко сіла в автомобіль з охоронцями.

Дружина Петра Порошенка ходила із бейджиком, на якому було написано «Марина організатор».

Перша леді була одягнена в класичний сірий костюм з четвертним рукавом і коміром-стійкою.

Голова Хмельницької облради, його заступниця і голова ОДА кинули усі свої справи, аби скласти компанію Марині Порошенко.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (14)
  • Исламбакиев Тигран

    Какая страна - такие и презентации.

    "Стив Джобсон", да ещё и "изобретатель"! Пусть шею свернут своему спичмейкеру.
  • Юрий Канаев

    А галя герега уже лучшая подружка? постоянно рядом..
  • Антоніна Іванова

    Ніде в біографії Стіва Джобса не знайшла, яку він мав "особливість" (в тому сенсі, про що говорила перша леді). А на рахунок науковця, то в нього навіть вищої освіти не було. Просто талановитий винахідник.  Таке враження, що виступи для М. Порошенко готують агенти Кремля

    Олександр reply Антоніна Іванова

    то ж не джобс, а Джобсон якись :) Підозрюю що мав бути Стівен Хокінг, але щось пішло не так.....

    Василий Летучий reply Олександр

    Да щось вона переплутала
  • володька

    рукодство подлизало.прогиб засщитан.браво господа.

    Valera Rosanov reply володька

    Той лисий карлсон і тут засвітився
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа у Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка 19:59 Отримала вирок водійка, яка збила літню жінку на електровелосипеді 19:13 Близько 350 кг сміття зібрали рибоохоронці на берегах трьох річок Хмельниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up