Щомісяця 50 пар хмельничан оформляють шлюб за добу

Щомісяця 50 пар хмельничан оформляють шлюб за добу
Сергій та Валентина одружились в перший день запуску проекту
  • Вже четвертий місяць у Хмельницькому діє проект Мін’юсту «Шлюб за добу».
  • За цей час майже 200 пар скористалися такою можливістю. 

Хмельницький став учасником пілотного проекту "Шлюб за добу". Одружуватися в пришвидшені строки містяни почали в травні. 

З 28 квітня до 31 серпня послугою скористалися 189 пар, серед яких були мешканці й інших міст України, а також громадяни Польщі, Туреччини, Марокко, Грузії, Франції, Канади, Італії, Німеччини, Казахстану, Таджикистану, Узбекистану, Сирії, Молдови, Естонії, Литви, Білорусі, Греції, Азербайджану, Ізраїлю, Вірменії, Російської Федерації.

Цікаво, що 11 пар обрали для одруження зелену залу Хмельницької міської ради. 

Відео дня

Нагадаємо, що вартість проведення урочистої церемонії варіюється в залежності від набору додаткових послуг. Базова ціна у Хмельницькому становить від 190 до 690 гривень у робочі дні. Плюс необхідно узгодити всі тонкощі обряду. Сума сплати держмита становить 910 гривень.  

Для того, щоб одружитися за один день хмельничанам потрібно:

  1. Зателефонувати для запису на реєстрацію та отримання консультації: (0382)70-28-46, 067-445-11-04, або звернутися до Хмельницької дитячої школи мистецтв (за адресою вулиця Гагаріна, 3-А, кабінет № 316), або надіслати запит на електронну скриньку  [email protected]
  2. Обрати зручний час, дату, місце і, за бажанням, додаткові послуги.
  3. Укласти цивільно-правовий договір про надання послуги.

На вибір закоханих представлено 4 локації в центрі міста:

  • хол приміщення міської ради на другому поверсі (Гагаріна, 3); 
  • виставкова зала хмельницької дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва (Проскурівська, 65); 
  • хмельницький музей-студія фотомистецтва (Проскурівська, 56);
  • малий актовий зал та внутрішній двір Хмельницької дитячої школи мистецтв (Гагаріна, 3а). 

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up