Секс-скандал у військовій частині: звинувачений в домаганні полковник з Хмельницького вимагає компенсації

Секс-скандал у військовій частині: звинувачений в домаганні полковник з Хмельницького вимагає компенсації
vn.20minut.ua
  • 24-річна лейтенантка, яку направили служити до військової частини А1358, ініціювала кримінальне провадження проти свого керівника.
  • Дівчина заявила, що командир частини домагався її в обмін на легку службу.
  • Наразі справа лише набирає обертів. 

На початку року мережі збурив секс-скандал за участі полковника із Хмельницького. 24-річна лейтенантка Валерія Сікал звинуватила у приниженні гідності та сексуальних домаганнях командира частини А1358, у якій вона служила. 

За словами Валерії, полковник регулярно схиляв її до сексуального контакту, а за непокору показував "всі прєлєсті служби". Лейтенантка звернулася із заявою про домагання до правоохоронних органів. У ній вона написала, що командир "використовував службове становище, наказами і діями принижував честь і гідність її, як офіцера Збройних Сил України". Злочин кваліфікували за статтею 154 Кримінального кодексу України "Примушування до вступу в статевий зв’язок". Згодом в матеріалах з’явилися свідчення інших військових, які підтвердили сексуальну заклопотаність командира частини.

Наразі розслідування справи триває. Кримінальне провадження порушила вінницька поліція, а веде слідство хмельницька. Матеріали досудового розслідування поповнюються новими свідками, що підтверджують висунуті полковнику звинувачення. 

Відео дня

Як виявилося згодом, полковник Віктора Іванів подав зустрічний позов про захист честі та гідності до суду. У ньому він вимагав спростування інформації та виплату моральної шкоди. Однак, через необґрунтованість йому відмовили в розгляді позову. Про це пишуть на сайті RIA/20 хвилин.

"Зазначаючи в позові про поширення відповідачами недостовірної інформації в соціальній мережі Інтернет, позивач не зазначив зміст такої інформації, яка на його думку є недостовірною, не навів даних, що дана інформація стосується саме його особи, не надав даних, що вказана інформація доведена до відома інших осіб…", — йдеться в судовому рішенні.

Попри це, полковник оскаржує це рішення. 

До слова, Валерія Сікал після звільнення з частини А1358 не продовжила службу в армії — отримала звільнення за станом здоров’я. 

Нагадаємо, через те, що командир не відпустив дівчину у відпустку за станом здоров'я, вона залишила військову частину сама. Через це, суд вирішив накласти на Валерію Сікал штраф за "самоволку".  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (12)
  • Олег Борисович

    У этого человека нет чести, достоинства - офицера и главное - нет смелости быть защитником своего отечества.  Только и может как издеваться над беззащитными женщинами которые находятся у него в подчинении.  Его нужно разжаловать ( лишить звания офицера) и посадить - чтоб ему было стыдно потом людям в глаза смотреть!!!
  • Витя

    И это в воюющей стране, позор такому главнокомандующему в которого служит такой "полковник".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули Від читача 11:46 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у ХХІ Київському курсі з коронарних реваскуляризацій 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події 09:21 На Львівському шосе 25 квітня не буде води 19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up