Середня зарплата - 11 000. У Хмельницькому відкриють новий завод

Середня зарплата - 11 000. У Хмельницькому відкриють новий завод
Директором заводу у Хмельницькому буде Олег Федчишин (на фото). Раніше він був заступником керівника виробництва в Чорткові Тернопільської області.
  • Німецько-японська компанія запустить виробництво в Гречанах.
  • На території колишнього механічного заводу робитимуть кабельно-провідникові системи для автомобілів.
  • Хочуть відкрити сотні робочих місць і заманюватимуть високою зарплатою

Sumitomo Electric Bordnetze (SEBN) - німецько-японська компанія, яка уже відкрила три філії в Україні. Працюють її заводи у Тернополі, Чернівцях та Чорткові. До кінця 2018 року ще один має з’явитися у Хмельницькому. Сьогодні, 13 липня, представники компанії розповіли про те, як працюватимуть, скільки відкриють робочих місць і яку зарплату запропонують.

Відкриття нового заводу у Хмельницькому було анонсовано в серпні минулого року. Тоді представники SEBN повідомили, що шукають приміщення або земельну ділянку, де запустять виробництво. Знайшлася така в Гречанах. Кабельно-провідникові системи виготовлятимуть в закинутому приміщенні колишнього механічного заводу, що на Північній, 2.

Відео дня

Приміщення уже почали ремонтувати. Планується, що виробництво запустять до кінця 2018 року. На початковому етапі мають набрати близько 500 робітників. З часом можливе розширення й, відповідно, збільшення робочих місць.

 - Зараз на трьох наших заводах працює біля 5 тисяч людей. З часом ми плануємо розширення, включно із Хмельницьким, до 8 тисяч робочих місць, - зазначив почесний консул ФРН в м. Чернівці, технічний директор SEBN UA Олександр  Шламп.

Розповіли керівники SEBN і про те, скільки платитимуть робітникам. Кажуть, що за останні три місяці на українських заводах компанії середня зарплатня становиkf 11 тисяч гривень на місяць. 

 - Якщо звичайний робітник відпрацює усі дні, не пропускатиме роботу чи не буде на лікарняних, то він отримає щонайменше 7500-8000 гривень за місяць, - додав Олександр  Шламп.

Близько 30 хмельничан уже працюють в SEBN. В компанії кажуть, що їх працевлаштували на виробництві в Тернополі. Коли у Хмельницькому відкриють завод, вони, уже підготовлені, переїдуть сюди. Згодом мають розпочати набір й іншого персоналу.

SEBN займається виготовленням кабельно-провідникових систем для автомобілів марок “Bentley”, “Volkswagen”, “Audi”, “Porsche”.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (48)
  • Nataly Gerasimchuk

    Сплошное замыливание глаз)))... Заработок у тех, кто на ,,теплых,, местах... по знакомству, родству и т.д. ... Работников там не ценят((((...из принципа... или глупости... Печально!!!! Обещано золотые горы, а на поверку))))....как всегда ..... Требуют, как с умных, а платят, как дуракам. Жаль потраченных трёх месяцев своей жизни на эту работу. Одно сплошное
    р а з о ч а р о в а н и е.
  • Ірина

    Куди звернутися щоб написати резюме,і як діляться зміни?
  • Інна Рибедюк

    Де можна взнати детальніше про вакансії або подати резюме??
  • Tanya Sova

    Де можна взнати про вакансії, жінок беруть на роботу?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації 14:43 Опублікували список TikTok-каналів, які поширюють ворожу пропаганду 14:06 Платні соціальні послуги в комунальних закладах Хмельниччини: яка вартість 13:43 У Хмельницькій митниці новий керівник. Що про нього відомо 13:02 На Староміській військові силою затримали чоловіка. У ТЦК кажуть, що він ухилянт play_circle_filled 12:40 Загинули двоє військових з Хмельниччини: Олег Улянчук та Микола Кулябін 12:06 Дружина Гереги стала власницею квартири за 38,9 мільйона 11:55 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up