Сесія Хмельницької облради. Головні рішення 7 грудня

Сесія Хмельницької облради. Головні рішення 7 грудня
Фото з архіву редакції
  • У Будинку Рад зібралися депутати для розгляду 27 питань.

  • Ми відібрали для вас найцікавіші.

У Хмельницькому відбулася чергова 13 сесія обласної ради. Депутати зібралися, аби розглянути питання та схвалити рішення за ними. На пленарному засіданні розглядали 27 питань з різних сфер. Пропонуємо ознайомитися з найцікавішими.

Перш за все йшла мова про звіт голови обласної ради Віолети Лабазюк. Вона виступила перед депутатами, після чого ті окремим рішенням взяли звіт до відома. Текстову версію звіту можна переглянути за посиланням.

Далі розглянули депутатські запити. Схвалили звернення Валентина Соколюка щодо виділення грошей на придбання шкільних автобусів для Красилівської ОТГ та Аліни Коваль щодо розробки і затвердження Програми відновлення та збереження витоку річки Південний Буг.

Відео дня

Розглядали й кадрові питання. Так, затвердили розпорядження Віолети Лабазюк щодо звільнення директора Хмельницького обласного протипухлинного центру В’ячеслава Мороза, директора Староушицького обласного дитячого санаторію «Дністер» Валерія Маковецького та Хмельницької обласної бібліотеки для юнацтва Тамари Таньчук. Крім того, Анатолія Побережного призначили директором Хмельницького обласного інформаційно-аналітичного центру медичної статистики.

Також депутати подали клопотання Голові Верховної Ради України про нагородження грамотами парламенту двох мешканців області:

Це пов’язано з визначними досягненнями обох, а також Днем місцевого самоврядування, який відзначають сьогодні, 7 грудня.

Були також і звернення до вищих органів влади України. Вони стосувалися:

Щодо останнього, то у рішенні вказана кількість таких — близько 200, проте не зазначено конкретного переліку.

Нагадаємо, що перед сесією відбулися урочистості, пов’язані з Днем місцевого самоврядування. Депутатів та чиновників нагороджували грамотами, їхні імена та репортаж із заходу можна переглянути в окремому матеріалі.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up