Хмельницьких волонтерів привітали зі святом. Як це було

Хмельницьких волонтерів привітали зі святом. Як це було
  • День волонтера відзначають 5 грудня.

  • Сьогодні обласна влада хмельничан з нагоди свята.

  • Дізнавайтеся, як це було.

Сьогодні, 5 грудня, в Україні та світі відзначають День волонтера. Свято запровадила ООН 1985 року. Та для українців цей день набув особливого значення 2014 року. Тоді чимало людей почали допомагати спочатку учасникам Євромайдану, потім — українським військовим у війні на Сході.

Волонтерам Хмельниччини сьогодні вручили відзнаки Хмельницької обласної ради. Захід відбувся у приміщення філармонії. Учасниками були кілька десятків волонтерів, представники місцевої влади та духовенства. На початку заходу прозвучав гімн України, а загиблих учасників російсько-української війни вшанували хвилиною мовчання.

Після цього присутнім продемонстрували короткий фільм про волонтерів. Його ви можете переглянути в кінці матеріалу. Голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк наголосила на важливій ролі волонтерів у допомозі армії до протидії російській агресії.

Відео дня

— Сьогодні у нас страшні реалії, жорстокі події, сірі будні. Довго можна охарактеризовувати все те, що відбувається сьогодні в нашій державі і з нашим народом. Україна уже дев’ять місяців у стані повномасштабної неоголошеної війни. «Дружній» народ, сусіди вирішили, що потрібно визволяти українців від українців. І саме тому ми сьогодні даємо відсіч, зокрема на передовій, тому й не вдається захопити, відібрати у нас те, що за правом належить нашому народу.

Також під час заходу виступали волонтери з інших регіонів, які ділилися досвідом та спогадами. Нагадаємо, що на нашому сайту ми постійно публікуємо історії волонтерів з Хмельниччини та інших областей, до прикладу, такі:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Nikolay Podfigurniy

    Кайф )))
  • Татьяна Левицкая

    І ми вітаємо
  • Оксана Заяц

    Дякую
  • Viktoriya Devine

    Дякую Вам !!!💙💛😊

keyboard_arrow_up