Школяр з Хмельниччини, якого розшукували дві доби, знайшовся

Школяр з Хмельниччини, якого розшукували дві доби, знайшовся
  • Микола Борисов зник 24 квітня. Його розшукували правоохоронці, рідні та усі небайдужі.
  • Як виявилося, хлопець подолав аж дві сотні кілометрів, добрався до Вінниці, а звідти повернувся додому, коли зрозумів, що його активно шукають.

14-річний Микола Борисов з Летичева 24 квітня пішов у невідомому напрямку та до вечора додому так і не повернувся. Батьки звернулись до поліції.

Два дні тривали пошуки неповнолітнього. Оголошення були розміщені у ЗМІ та соціальних мережах.

Ввечері 26 квітня хлопець повернувся додому живим і неушкодженим та пообіцяв батькам і поліцейським, що більше так не чинитиме. Про це повідомили у Секторі комунікації поліції області.

Відео дня

За інформацією ювенальної поліції Хмельниччини, хлопець подолав близько 260 кілометрів польовими дорогами.

"Дитину знайти було непросто, адже телефона він при собі не мав, найближчі родичі знаходяться аж на Сході, а от гроші у нього були. Куди пішов - ніхто й не здогадувався.

То тут, то там з'являлася інформація, що бачили хлопця: то в магазині, то повз ставки проходив, з охоронцем спілкувався, але весь час видумував якісь легенди і рухався вперед, без сну та відпочинку, вдень та вночі.

З кожною годиною радіус пошуків розширювався, адже втікач міг автостопом добратися будь-куди. Так і вийшло: пройшовши селами Летичівщини та Старокостянтинівщини, Микола завернув у бік Вінниці аж поки не добрався до самого міста. Там трамваєм доїхав до кінцевої зупинки та автобусом - до перехрестя Літин-Хмільник. І знову автостопом на Летичів. Неподалік дому зустрів знайомого, який його привіз до батьків", - розповіли у поліції.

Як додали правоохоронці, на питання: "Чому утік?", Микола відповів, що хотів пройти випробовування чи зможе прожити без сім'ї, та зрозумів, що не може.

Ювенальні поліцейські провели з ним та його батьками профілактичну бесіду задля недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (50)
  • Ярослава Ольховецька

    НАДАВАТИ ДОБРЕ ПО ДУПІ.
  • Каріна Пастухова

    Це добре
  • Лора Лановая

    Из хорошей семьи дети не уходят. Что то не то уже во взаимоотношениях.

    Лора Лановая reply Лора Лановая

    Анна Янкова Правильно. И потому от семьи зависит, что они вложат в ребенка, что он будет впитывать, что бы наполнить его духовность. Именно она будет выступать сдерживающим фактором, так сказать духовным иммунитетом в период гормонального взрыва. Если этого не произойдет, его (подростка) будет нести на всех парусах, во все тяжкие.

    Анна Янкова reply Лора Лановая

    Лора Лановая это самый противный и опасный возраст. Уже не ребёнок и ещё не взрослый, но ему кажется, что уже. Взрыв гормонов.
  • Alex Luda Polischook

    Дать бы ему по шее...славп богу,что жив...пусть прдумает о том,что пережили его родные
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон 12:11 Прокат електросамокатів у Хмельницькому: які ціни та що з зонами для паркування (ІНФОГРАФІКА) 11:02 Деталі смертельної ДТП в Хмельницькому районі, в якій зіткнулися пікап і вантажівка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up