Симчишин склав присягу міського голови Хмельницького

Симчишин склав присягу міського голови Хмельницького
  • Під час першої сесії новообраної Хмельницької міської ради, Симчишин присягнув громаді та народу України.

Виборча комісія призначила першу сесію новообраної міської ради сьогодні, 26 листопада. Під час першого пленарного засідання депутати та міський голова мають вступити у повноваження, сформують робочі групи для підготовки регламенту, приймуть положення про постійні комісії, а також визначать склад комісій. 

На першу сесію прийшли 40 депутатів, 2 не явилися з поважних причин. Усім присутнім вручили тимчасові посвідчення. Про це з місця події повідомляє журналіст vsim.ua.

У ході сесії, Олександр Симчишин склав присягу міського голови Хмельницького. 

Відео дня

Плідної праці та продуктивних результатів побажав усім депутатам Симчишин, чим і закінчив свою промову. 

Детальний репортаж першої сесії міської ради читайте згодом на нашому сайті. 

Нет описания.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (18)
  • Игорь Емельянов

    Молодец.успехов тебе в труднейшей работе
  • Анна Залесская

    Вітаю! Успіхів і плідної роботи
  • Дмитро Качуровський

    Ну - ну , цыплят по осени считают
  • Вера Домашевская

    Вітаю
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up