Симчишин “запалив” головну ялинку Хмельницького (ВІДЕО)

Симчишин “запалив” головну ялинку Хмельницького (ВІДЕО)
  • На Проскурівській вже панує новорічна атмосфера.
  • Міський голова “запалив” головну ялинку. 
  • Також частково розпочав роботу різдвяний ярмарок.
  • Як все було і чим дивуватимуть хмельничан на цьогорічні свята?

Традиційно на початку грудня Проскурівська перевтілюється. Цей рік не виняток. Попередньо відкриття ялинки та різдвяного ярмарку планували на завтра, 4 грудня. Однак міський голова вирішив влаштувати казку на “стометрівці” на день раніше. Саме тому сьогодні, 3 грудня, біля кінотеатру Шевченка Симчишин зібрав журналістів й “запалив” ялинку. Також запрацювала інша ілюмінація на Проскурівській. Як це було, можете подивитися у прямій трансляції, яку журналіст ВСІМ вів з місця події. 

Олександр Симчишин розповів, що увімкнути вогні на “стометрівці” вирішив раніше, ніж анонсувалося, аби на відкритті не було скупчення людей. Також він додав, що відкриття ялинки і ярмарку мало супроводжуватися концертом від місцевих зірок. Все скасували через те, що Хмельниччина перебуває у “червоній зоні”. Однак на грудень і січень в міськраді вже запланували низку святкових заходів, які відбудуться в центрі міста. 

Відео дня

Міський голова повідомив: вже 13 грудня на містян чекатиме концерт. Відбудеться він на сцені, що встановили біля кінотеатру Шевченка. Потішить хмельничан гурт “Чумацький шлях”. Не залишаться без свята хмельничани і на День святого Миколая. Олександр Симчишин додав, що в новорічну ніч та на Різдво на Проскурівській теж відбудеться святкова програма.

Різдвяний ярмарок від сьогодні також розпочав свою роботу. Щоправда, частково. Свої прилавки розгорнули далеко не всі торгові точки. Повноцінно він почне працювати від завтра. Також 4 грудня для хмельничан підготували лазерне шоу. Воно відбудеться біля кінотеатру Шевченка о 17 годині. Повторюватиметься воно чотири рази. Тож всі охочі матимуть можливість побачити його до 20 години.

Крім того, на Проскурівській встановили декілька нових фотозон та інсталяцій. Увімкнути всі обіцяють уже завтра. Із цьогорічних новинок - так зване “зоряне небо”. Частину “стометрівки” вкрили вогниками, що нависають над головами. Також встановили інсталяцію “2022”. Біля неї перехожі вже почали робити селфі. 

Детальний репортаж того, що відбувається на Проскурівській у перший повноцінний робочий день ярмарку, дізнавайтеся завтра, 4 грудня, на нашому сайті. 

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Нет описания.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (52)
  • Inna Makhmutova

    Дуже дуже гарна ялинка 👏👏👏

    Який рік просимо, а можна хоч якось увімкнути ліхтарі у Ракове…

    Ми всі платимо податки і теж живемо у Хмельницькому.

    Пане мер, завітайте до нас у м-н Ракове, ввечері…, а ще уявіть своїх дітей на цих вулицях після 17:00

    А центр, Проскурівська, так чудо! Гарно!
  • Yulia Kaminska

    Бридко це все бачити🤬
    За опалення 6467,22грн/Гкал. зате весь центр в вогнях… За чий кошт банкет???🤬😡💩 Замилюють очі баранам як тільки можуть.
  • Руслан Матвєєв

    Альо а Де замість зірки Маска на вершині Ялинки в Україні ковід
  • Máté Bálint

    Ой, померти і не жити, яка важлива подія...
    Зрештою, українці є українці - дай святкувати...

keyboard_arrow_up