Сім'я Слівінських після пожежі залишилась без речей і даху над головою. Родина просить допомоги

Сім'я Слівінських після пожежі залишилась без речей і даху над головою. Родина просить допомоги
  • Від колишнього житла залишилась лише коробка. 
  • Мати дочка та двоє малих дітей залишились на вулиці.
  • Зараз їх прихистили сусіди. Але сім'я шукає можливості, аби відновити будинок. 

У селі Грибенинка Старокостянтинівського району 29 травня через замикання електромережі сталась пожежа. Зайнявся житловий будинок по вулиці Івана Франка. Господиня одразу ж викликала на місце пожежників. Але ліквідувати пожежу вдалось аж через три години. 

За цей час полум'я встигло вщент знищити меблі, домашні речі, оздоблення стін та покрівлю. Від житла залишилась лише коробка. 

Відео дня

Олена Андріївна, її мати та двоє маленьких дітей - дівчинка семи років та хлопчик трьох років - залишились на вулиці. Власниця помешкання Олена Слівінська розповіла vsim.ua, що зараз вона з матір'ю та дітьми проживає у сусідів, які тимчасово виїхали за кордон. 

- Всі наші речі та меблі згоріли повністю, - каже Олена Слівінська. - Лише в одній кімнаті залишилась шафа та софа. Більше не маємо нічого. Добрі люди дали одяг для дітей.

Жінка розповідає, що зверталась за допомогою до сільського голови та однієї з політичних партій. Тож їй допомогли перекрити дах та обіцяли надати кошти для ремонту зовнішніх боків будинку. Однак, всередині від колишнього житла залишились лише перегородки між кімнатами. На проведення необхідного ремонту коштів в сім'ї бракує. Жінка просить небайдужих допомогти коштами чи матеріалами. 

- Ми будемо раді будь-якій допомозі, - розповідає Олена. - Адже в нас зовсім нічого не залишилось. 

Номер картки "Приватбанку" Слівінської Олени Андріївни - 5168 7572 8031 0972

Мобільний номер Слівінської Олени Андріївни - 096-84-99-859

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:03 Військові силою затримали чоловіка в Хмельницькому. Що про це каже адвокат 13:42 350 тисяч за електроенергію стягнув хмельницький суд з двох жителів будинку 13:00 На Хмельниччині п’яний водій автобуса в’їхав у стовп і втік. Його оштрафували 12:11 Через ворожу атаку на Хмельниччині постраждали шість будинків, – ОВА Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 11:09 Шквальний вітер на Хмельниччині: є аварійні відключення світла 10:19 На сусідній Вінниччині «шахед» впав біля будинку і здетонував, – ДСНС 09:02 Масована атака на Україну: над Хмельниччиною збили три ворожі цілі 21:11 Напав з ножем на перехожого на залізничому вокзалі: у Шепетівці судитимуть бандита 21:03 Новий депутат облради з мільйонами «в заначці»: хто такий Ілля Логін 20:33 За побиття дитини судили маму з Хмельниччини 19:45 Хмельницький попрощався з двома воїнами: Олегом Попелем та Юрієм Броварним 19:10 Обрізка дерев: чому скаржаться хмельничани і що кажуть екологи photo_camera 18:28 Гостювання сина в матері закінчилось трагедією на Хмельниччині: деталі справи 17:41 Працівниця банку на Хмельниччині привласнювала допомогу родичам загиблих воїнів 17:03 У Хмельницькому пенсіонеру стало погано біля річки: його врятували патрульні 16:29 Погіршення погоди та обстріли: на Хмельниччині прогнозують погодинні відключення світла 16:16 Торгова марка SvitloSteli: Нове слово у світі натяжних стель і освітлення (новини компаній) 16:01 «Непридатність до військової служби»: скільки беруть за це на Хмельниччині і чим все закінчується 15:23 Житель Хмельниччини з гепатитом С сяде за ґрати за ухилення від мобілізації
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up