Скандал через Бандеру: телеведучий Довлатов відповів на звинувачення від блогера Попика (ВІДЕО)

Скандал через Бандеру: телеведучий Довлатов відповів на звинувачення від блогера Попика (ВІДЕО)
  • Хмельничанин Андрій Попик написав пост, де звинуватив Антона Довлатова у тому, що він «продався».

  • Телеведучий записав відповідь — переглядайте відео.

Хмельницький блогер та активіст Андрій Попик розмістив у своєму Facebook пост про телеведучого Антона Довлатова. Приводом стали висловлювання останнього в ефірі телеканалу «Наш». Вони стосувалися банеру з портретом Степана Бандери, який вивісили до дня його народження на фасаді «Дитячого світу».

Зокрема, Антон Довлатов сказав, що у Хмельницькому «Бандерою не смерділо навіть при його житті». Крім того, описуючи реакцію хмельничан на банер, він говорить, що більшість обурені цим. До своєї публікації Андрій Попик додав скріншоти постів Антона Довлатова кількарічної давності, які мають проукраїнське спрямування.

На підставі цього Андрій Попик робить висновок, що телеведучий «продався»:

Відео дня

— Але з 2018 року весільного тамаду забрали на пропагандистський російський канал «Наш», і, о диво, тепер за російські гроші Антон навалює за методичками російських кураторів.

Згодом Антон Довлатов виклав на своїй сторінці у Facebook відео, де розповідає про кампанію з дискредитації, яка спрямована проти нього. Зокрема, телеведучий відреагував на звинувачення у відвідуванні Криму. Він сказав, що востаннє був там дев’ять років тому, коли він ще не був окупованим.

Крім того, він говорить про те, що важливо мати право на власну думку:

— Я маю власну думку і поважаю чужу думку, тому що право мати власну думку — важливе. Зокрема, з приводу героїв України. Те, що комусь може подобатися чи не подобатися. Хтось вважає героєм України Степана Бандеру. Так, є такі українці, їх немало. Але і величезна кількість українців не вважає Степана Бандеру героєм України. І ті, і ті мають право на свої думки, — сказав Антон Довлатов.

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (151)
  • Читач61

    Он все правильно сказал-Бандера не когда не смердел здесь на Хмельницкой земле своим укро-фашизмом зато есть современные националисты-которые ваняют укро-фашисткой бандеровщиной
  • Читач61

    Те которые вешают на весь детский мир эту рожу фашисткую не иимеют совести
  • Коля Поліщук

    На відео почув ватний спіч людини,яка не поважає чужу думку,але вимагає,щоб поважали її думку.. Хмельничани,це ж та сама Ані Лорак в штанах.. Женіть це диво,щоб ним,на прикладі його ж висловлювання,не смерділо в Хмельницькому.
  • Vlad Ivanov

    Довлатов навіть тут  транслює
    кілька поглядів на війну раші проти України 👎, два з них - рос наративи..
    - конфлікт США і раші
    - громадянський конфлікт
    - конфлікт раші і України..

keyboard_arrow_up