Скандальний «Квартал» на Кам’янецькій оштрафували, а будівництво на Тернопільській призупинили

Скандальний «Квартал» на Кам’янецькій оштрафували, а будівництво на Тернопільській призупинили
За порушення містобудівних умов «Квартал» заплатить близько 200 тисяч гривень. А от 10-поверхівку на Тернопільській не будуватимуть допоки забудовник не ліквідує усі порушення.

Проблема із забудовою у Хмельницькому на слуху, напевно, у всіх. Жителі міста періодично виходять на акції протесту і вимагають припинити цей безлад. Вимагають  зберегти дерева, на місці яких хочуть звести багатоповерхівки. Схоже, що проблема, яка роками ставала все більшою, помаленьку почала вирішуватись. Та чи надовго?

- Судом прийняте рішення про призупинення рішення міськвиконкому щодо скасування містобудівних умов та обмежень. Але після перевірки Державної архітектурно-будівельно інспекції в Хмельницькі області забудовнику "Кварталу" надано припис із зауваженнями, накладений штраф у 200 тисяч гривень і скасовано декларації на будівництво до усунення виявлених недоліків, - розповів «ВСІМ» директор департаменту архітектури, містобудування та земельних ресурсів Олексій Дьома.

Лише після усунення недоліків «Квартал» зможе отримати нову декларацію, яка дозволить продовжити будівництво.

Відео дня

Не все гладко і з будівництвом багатоповерхівки на Тернопільській, 34А. Забудовником тут виступає ПМП «Лідер». Після звернень мешканців із проханням заборонити будівництво та, як наслідок, зауважень постійної комісії з питань містобудування, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища, виконавчий комітет міської ради скасував містобудівні умови та обмеження забудови даної земельної ділянки. Буде скасовано і декларацію на початок будівництва. Нову «Лідер» отримає лише після виконання усіх містобудівних умов.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (15)
  • Анонім

    Хай урешті-решт вже побудуть щось на Кам'янецький. А то сормно - центр міста називається...
  • Анонім

    невірно викладена суть. за 10т у.о. легалізували будівництво

    Анонім reply Анонім

    8
  • Анонім

    Знову нагрітися вирішили.  Ех молодці . Містер Мускул  прямо
  • Анонім

    200 тыщ?  смешная сумма, очень смешная. в дальнейшем владельцу оно будет ежемесячно столько приносить, если ни больше
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:03 Потопельником у водоймі виявився зниклий півроку тому житель Хмельниччини 20:41 Водій, який п’яним влетів у стовп у середмісті Хмельницького, отримав покарання 20:04 Мешканець Хмельниччини продавав боєприпаси: йому оголосили підозру 19:30 ТЦК, ЦНАП або «Резерв +»: переваги та недоліки кожного методу з оновлення даних play_circle_filled photo_camera Від читача 18:27 АРТЕРІАЛЬНА ГІПЕРТЕНЗІЯ. Чим небезпечна? Що потрібно знати? 19:02 Симчишин скликає позачергову сесію. Які питання розглянуть? 18:41 Хмельницька вчителька Ірина Думна бореться з раком: як допомогти 17:54 Жителів Хмельниччини підозрюють в афері з пригону авто 17:09 У Хмельницькому зробили капремонт тролейбуса за 350 тисяч гривень (ФОТО) 16:25 У Хмельницькому нагородили юних науковців 15:43 Хмельничан попереджають про небезпечні стихійні явища: прогноз погоди на 22 травня 15:06 Ціни на полуницю: за скільки продають у Хмельницькому і звідки привозять photo_camera 14:42 Навчання з серпня та по суботах: у МОН видали рекомендації для студентів 13:57 У день народження полеглого воїна на Хмельниччині відкрили пам’ятну дошку 13:16 Тіла двох потопельників дістали з водойм рятувальники на Хмельниччині 12:30 На Хмельниччині вбили 75-річного пенсіонера 11:15 Мешканцю Хмельниччини дали умовний термін за вбивство собаки 10:12 За весну на Хмельниччині висадили майже 2,9 мільйона дерев photo_camera 10:00 Шукаєте де вигідно придбати будівельні матеріали? Добірка будівельних баз та магазинів 09:08 У Хмельницькому проводять онлайн-опитування про громадський транспорт (АНКЕТА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up