Скандальна історія з отруєнням собак у Хмельницькому: Василь Новачок подав позов на волонтерку

Скандальна історія з отруєнням собак у Хмельницькому: Василь Новачок подав позов на волонтерку
  • Волонтерка звинуватила начальника управління ЖКГ у тому, що він наказав отруїти собак.
  • Тепер Василь Новачок вимагає від неї спростувати свої слова та компенсувати моральну шкоду.
  • На перше засідання головний комунальник Хмельницького прийшов без паспорта.

У жовтні 2018 року в Хмельницькому розгорівся скандал. У мікрорайоні Ракове поблизу «Заготзерна» отруїли собак. У мережі з‘явилося відео, на якому двоє чоловіків дають їжу бездомним тваринам. Після цього у них з’явилися симптоми отруєння. Одна з собак померла, іншу вдалося врятувати. Згодом з’ясувалося, що їжу тваринам давали двоє працівників «Спецкомунтрансу». Після цього їх звільнили.

Дізнавшись про усе це, зоозахисники вийшли на мітинг до міського відділу поліції. Волонтери розповідали свої версії про те, хто може бути винним і кого потрібно покарати за смерть собак. Була на мітингу і Людмила Давидюк. Волонтерка розповіла журналістам, що отруїти собак наказав начальник управління житлово-комунального господарства Хмельницького Василь Новачок.

— Це робітники «Спецкомунтрансу» конкретно на заказ роблять такі речі, які ми бачили на відео. Ми поговорили з усіма учасниками і дійшли висновку, що цей заказ був зроблений Василем Новачком, начальником ЖКГ міста, — сказала тоді Людмила Давидюк.

Відео дня

У лютому 2019 року Василь Новачок подав цивільний позов до Хмельницького міськрайонного суду. Він вимагає у Людмили Давидюк спростувати свої слова та стягнути з неї моральну шкоду. Розпочати розгляд справи мали сьогодні, 28 березня. Однак його перенесли, оскільки Василь Новачок прийшов до суду без документів, що посвідчують особу. Людмила Давидюк на засідання не прийшла. Коли наступного разу розглядатимуть справу, стане відомо пізніше.

Ми будемо уважно стежити за розглядом цієї справи. Слідкуйте за оновленнями на нашому сайті vsim.ua та на наших сторінках у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Святослав Гуцалюк

    У когось бомбить?!)
  • Руля Руля

    Мы идём к вам
  • Руля Руля

    Васек спокойно неспи
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:19 Аварія з чотирма травмованими: на Шепетівщині судитимуть винуватця 14:51 Безкоштовні квартири від міськради. Звідки беруться та хто отримує 14:05 На Хмельниччині голову ВЛК спіймали на хабарі 13:12 Майже 120 тисяч гривень віддали аферистам мешканці Хмельниччини Від читача 11:45 Підприємствам теплопостачання продовжили режим ПСО 12:24 На Хмельниччині чоловік наловив риби на 150 тисяч: в поліції відкрили провадження photo_camera 11:46 Сім’ям загиблих воїнів з Хмельницького району вручили нагороди: імена Героїв photo_camera 10:45 На авто хмельничанина впало дерево. Він відсудив в комунальників майже 80 тисяч 09:35 На Хмельниччині прощаються із військовим і начальником ТЦК Павлом Джигуном 20:58 Герою Олександру Швецю встановили дошку пам’яті у Кам’янці-Подільському 20:08 На Хмельниччині 30 громадян задекларували свої доходи на мільйон 20:06 Рідним загиблих воїнів з Хмельницького району вручили ордени «За мужність» 19:29 5 депутатів з Хмельницького не задекларували житло (СПИСОК) 18:16 15 років за ґратами проведе хмельничанка, яка навела ракети на Полонщину 18:06 Що задекларували лікарі хмельницьких МСЕК: проаналізували статки голів комісій photo_camera 17:45 У Старокостянтинові масово звільняються лікарі: деталі 17:19 Захисник після реабілітації склав іспит в автошколі для осіб з інвалідністю на Хмельниччині 16:33 На Нетішинському водосховищі встановлюють штучні нерестовища
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up