Скільки українців хотіли б, щоби їхні діти залишилися жити в Україні — результати опитування

Скільки українців хотіли б, щоби їхні діти залишилися жити в Україні — результати опитування
Фото: Прямий
  • Соціологи провели опитування та з'ясували, скільки людей хотіли б, щоби їхні діти та онуки залишилися жити в Україні. Як гадаєте, скільки?

Соціологічна група "Рейтинг" провела опитування 19-22 вересня та з'ясувала, скільки українців хотіли б, щоби їхні діти та онуки залишилися жити в Україні. Таких виявилося понад 70%. 

Згідно з дослідженням, 58% респондентів зазначили, що вони відчувають надію, коли думають про місцеву ситуацію, водночас 38% відчувають розчарування. Натомість коли йдеться про ситуацію в державі, то все навпаки: 59% відчувають розчарування, а 37% – надію. Попри це, 71% опитаних хочуть, щоб їхні діти, онуки жили в Україні. Лише 16% протилежної думки.

Як зазначається, опитування проводили методом телефонного інтерв'ю серед 5 тисяч українців віком від 18 років і старших в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу. Вибірка репрезентативна за віком, статтю і типом поселення. Помилка репрезентативності дослідження: не більш як 1,4%. 

Відео дня

Друзі, а до якої групи відноситеся ви, до тих 70%, які бачать майбутнє своїх дітей в Україні, чи ж до тих 16%?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    Фейкові опитування. Всі ж знають, що в України немає майбутнього. Хатаскрайний менталітет українців не дає змогу реалізовувати сучасні виробництва. Завжди найдеться хитрий паразит, а частіше їх купа, які все розвалять.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up