Скільки жінок та чоловіків мешкає на Хмельниччині

Скільки жінок та чоловіків мешкає на Хмельниччині
  • Дані про населення області надало управління статистики.
  • Назвали не лише загальну кількість мешканців.

Населення Хмельниччини за підрахунками обласного управління статистики становить 1,26 мільйона людей. Щороку мешканців стає приблизно на 10 тисяч менше. Така невтішна тенденція спостерігається вже чотири роки.

Також навели дані про статевий розподіл населення. Так в області проживає більше жінок – 675 тисяч. Чоловіків – 586 тисяч. Різниця становить 89 тисяч. Раніше вона була більшою. До прикладу в 1995 році  - 124 тисячі. А в 2001, за даними Всеукраїнського перепису населення, вже 112 тисяч.

Також фахівці вирахували середню тривалість життя хмельничан. За останніми даними вона становить 72,28 років. Жінки в середньому живуть довше за чоловіків – 77,75 років проти 66,83 років.

Відео дня

Також додамо, що в області міського населення більше, ніж сільського – 722 тисячі проти 543 тисяч.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • валентина

    Вот шло они врут ???Местного городского населения 250 тыс людей, пенсионеров в области в 110 раз больше.  Дошло до того, что обласна рада разрешила пенсионеров сел получать пенсию в городе с городского пенсионного фонда , а как предпринимателям оплатить и тех и других? Вот потому и городских пенсионеров того того , сокращают, сменшивают, бо так выгодно областной раде . А денюжки в областном пенсионом фонде  сохраняются , сельские пенсионеры как-бы там и как-бы сдесь  числятся .  А численность умерших ? В селе в месяц одного хоронят , а в городе в разы больше !! И что чтоо такое, если их сельских пенсионеров в  110 раз больше, значит 250000*110=27500000 Вот сколько их проживает в области !!! Просто они не приписаны! А зачем их приписаны, если за каждого поштучно платить в месяц не нужно!!За газ по 65 в мес, за воду по 135 в мес , за мусор по 20 в мес , а потому хоч не хоч , родился в городе и приписывают и платить!! А в селе такого нет , родилось трое и ни одного не припосали .  В селе все в воздухтресте прописаны. Городским если не прописано, то на ребёнка не плотят, а в селе годами не прописано и плотят и на детей родовые, после родовые, декретные . Вот потому и управления статистики их и не видит. А оно областное, значит областной раде ето выгодно.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:02 Звільнено працівницю ТЦК, яка зі стоматологом організувала корупційну схему на Хмельниччині 09:02 У Кам’янці-Подільському відкрили меморіальну дошку саперу Івану Остапову photo_camera 21:21 У Хмельницькому призупинять опалювальний сезон Від читача 15:03 Хмельницькі кардіологи провели майстер-клас у м.Нетішин 20:24 Зґвалтування 6-річної дитини та 76-річної жінки: сексуальні злочини на Хмельниччині 19:02 Через війну не вистачає водіїв: яка ситуація в громадському транспорті Хмельницького photo_camera 18:27 Чергова сесія Хмельницької обласної ради: які рішення приймали photo_camera 16:01 У Хмельницькому районі підприємець незаконно зрубав дерев на пів мільйона 15:08 У Хмельницькому районі зіткнулись два «Renault». Є постраждалий 14:58 Вибух гранати в квартирі на Хмельниччині: в реанімації підліток 13:42 10 тисяч доларів за непридатність до служби: схема від представниці ТЦК і стоматолога photo_camera 13:17 30 березня в Хмельницькому відкриють мотосезон 12:11 Прокат електросамокатів у Хмельницькому: які ціни та що з зонами для паркування (ІНФОГРАФІКА) 11:02 Деталі смертельної ДТП в Хмельницькому районі, в якій зіткнулися пікап і вантажівка photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up