Скорпіонам усміхнеться удача, а Діви будуть у турботах. Гороскоп на тиждень

Скорпіонам усміхнеться удача, а Діви будуть у турботах. Гороскоп на тиждень
ua.depositphotos.com
  • Що готують зорі для кожного знаку зодіаку з 10 по 16 серпня, дізнавайтеся далі.  

 

Овен  

Не бійтеся казати іншим про їхні помилки та відстоюйте свою точку зору. Цього тижня можливі зміни у вашому особистому житті. Якщо вагаєтеся в людині, яка проявляє до вас знаки уваги, просто дайте їй час, пише 24tv.

Сприятливий день: 15 серпня
Несприятливий день: 11 серпня

Телець  

Ви можете відчути якусь апатію та брак сил. Втім такий стан вас швидко втомить і вже в другій половині тижня ви покажете хороші результати. Астрологи поки що радять не приймати поспішних висновків, а обдумати всі за і проти. 

Відео дня

Сприятливий день: 12 серпня
Несприятливий день: 14 серпня

Близнюки 

Тиждень  буде доволі складним та насиченим. Свої емоції вам потрібно тримати під контролем, щоб не загострювати ситуацію. Слідкуйте за своєю поведінкою та не дозволяйте собі зайвого. 

Сприятливий день: 15 серпня
Несприятливий день: 13 серпня

Рак  

Постарайтеся ні з ким не сваритися, адже непорозуміння залишать по собі неприємний осад. Цього тижня астрологи радять не позичити гроші, адже це може погано для вас обернутися.

Сприятливий день: 11 серпня
Несприятливий день: 13 серпня

Лев 

Вам варто набратися сил перед новим життєвим етапом.  Постарайтеся до всього підходити вдумливо і продумувати всі деталі наперед. Будьте обережними під час домашніх справ.

Сприятливий день: 15 серпня
Несприятливий день: 12 серпня

Діва

Тиждень розпочнеться з домашніх турбот. Астрологи застерігають, що вам варто трішки почекати зі швидкими рішеннями.

Сприятливий день: 10 серпня
Несприятливий день: 11 серпня

Терези

Саме час позбутися від зайвих речей у домі. Постарайтеся навести лад. На роботі з'являться нові проєкти та завдання, однак не забувайте приділяти час відпочинку.

Сприятливий день: 13 серпня
Несприятливий день: 16 серпня

Скорпіон

На вас очікує доволі спокійний тиждень. Все буде проходити легко та цікаво. Тож, найближчі дні будуть сприятливими для будь-яких починаннях.

Сприятливий день: 10 серпня
Несприятливий день: 11 серпня

Стрілець

Не зациклюйтеся на проблемах. Зірки підказують, що всередині тижня ви можете витратити значну суму грошей на подарунок близькій людині. Тому правильно розподіліть свої фінанси.

Сприятливий день: 12 серпня
Несприятливий день: 10 серпня

Козеріг 

Цього тижня використайте вільний час з користю. Подумайте над тим, як ви хочете надалі провести своє життя та продумайте конструктивні дії.

Сприятливий день: 15 серпня
Несприятливий день: 13 серпня

Водолій 

Тиждень буде трішки напруженим. Дайте собі трохи відпочинку і це дасть вам прилив сил. Будьте обережними на дорогах. 

Сприятливий день: 14 серпня
Несприятливий день: 15 серпня

Риби

Уникайте суперечок, адже краще не сваритися ні з ким, щоб не зробити ще гірше. Будьте обережні з витратами – є велика ймовірність придбати неякісний товар.

Сприятливий день: 16 серпня
Несприятливий день: 10 серпня. 

Опитування

Чи вірите ви в гороскоп?

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:29 На Хмельниччині судитимуть водія вантажівки за ДТП, у якій загинула 5-річна дівчинка 09:25 На Хмельниччині збили один «Шахед» 20:51 За погрози дружині суд відправив мешканця Хмельниччини на громадські роботи 20:11 Тато захищатиме з небес: на Шепетівщині попрощалися з воїном Юрієм Ткачуком Від читача 12:19 Відділенню інвазивної кардіології та інтервенційної радіології №1 КНП "ХОССЦ" (м.Хмельницький) - 3 роки! 19:23 На Летичівщині зіткнулися дві автівки. Є постраждалі 18:50 Список 78 шкіл Хмельниччини, які можуть закрити 18:18 Воювали в гарячих точках: сім’ям загиблих воїнів вручили державні нагороди 17:45 Без води 16 квітня залишуться кілька мікрорайонів Хмельницького (АДРЕСИ) 17:15 Про оваріальний резерв жінки, вагітність й чоловіче безпліддя: інтерв’ю з репродуктологом Анною Каретною (новини компаній) 17:04 «Травмат» або «вогнепал»: як отримати дозвіл на зброю та де її купити в Хмельницькому (ІНФОГРАФІКА) photo_camera 16:42 Наловили риби на мільйон гривень: на Хмельниччині затримали браконьєрів 16:02 Попрощались із 16-річною Іванною, яка загинула в ДТП на Озерній photo_camera 15:41 Вину мера Кам’янця у корупційному правопорушенні довели – прокуратура 14:44 За постріл у стінах прикордонної академії військовий заплатить великий штраф 14:08 У Хмельницькому ягдтер’єр загриз йорка та покусав дитину. Мешканці кажуть – це не вперше 13:31 Кам'янецький суд звільнив від покарання водійку, яка насмерть збила пенсіонерку 12:35 Що з будівництвом сміттєпереробного заводу? Запитали у заступника Симчишина 11:39 Смертельна ДТП у Камʼянці: загинула 16-річна дівчина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up