Смертельний наїзд, стипендії спортсменам та перший бал: ТОП новини тижня у Хмельницькому

Смертельний наїзд, стипендії спортсменам та перший бал: ТОП новини тижня у Хмельницькому
  • Тиждень приніс хмельничанам багато різнобарвних подій.
  • Пропонуємо вам пригадати їх разом з нами у традиційній підбірці від vsim.ua. 

1.

Нещодавно обрали кращі хмельницькі бренди. Серед тих користувачів хто взяв участь у голосуванні також обрали 8 переможців та нагородили їм цінні подарунки.

2.

Відео дня

Відразу двоє людей загинуло в моторошній аварії, яка сталася вчора, 25 грудня, біля села Прибузьке. Близько дев’ятої години вечора автомобіль “Daewoo Lanos” скоїв наїзд на чоловіка та жінку. Удар був такої сили, що постраждалі загинули на місці.  За кермом авто був співробітник Хмельницького СБУ. Машина також службова. На даний час триває слідство Призначені необхідні експертизи: судово-медичні та автотехнічні. Встановлено та опитано свідків, які були на місці події. Також здійснюються заходи з пошуку інших можливих очевидців події.

3.

Виконком розглянув петицію про підняття зарплат вихователям у Хмельницькому. У ній просили встановити надбавку розміром 20% за складність та напруженість роботи.  У виконкомі встановлювати надбавку не стали, а петицію взяли до відома.

4.

Найкращим спортсменам та тренерам міста Хмельницького призначили персональні стипендії на 2020 рік. Гроші щомісяця отримуватимуть 30 хмельничан протягом усього року. Таке рішення прийняли на засіданні виконавчого комітету міськради 26 грудня.

5.

Чарівна музика скрипки, спалахи фотокамер, червона доріжка та неймовірний вальс. У Хмельницькому вперше провели дитячий благодійний бал у кращих віденських традиціях. Завітали на нього не лише діти, а й дорослі. Загалом у заході взяли участь близько 400 мешканців міста.


 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up